Повезане вести
Полиција није утврдила елементе 'кривичног дела' у претњама новинарки новосадског Радија 021
Слободна Европа 02.02.2023
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је 1. фебруара увече да је испитало све околности везане за пријаву претњи новинарки новосадског Радија 021, Горици Николин, и да је о свему доставило извештај Тужилаштву. МУП је… »
Младић који је претио новинарки новосадског Радија 021 на Инстаграму сам се пријавио полицији и извинио
Данас 02.02.2023
Након пријаве претњи новинарки Радија 021 Горици Николин, полицији се сам јавио деветнаестогодишњи младић који је потврдио да је он оставио недоличне коментаре, саопштавају из Министарсва унутрашних послова. Он је такође је… »
Младић који је претио новинарки Радија 021 сам се пријавио и лично извинио
Луфтика 02.02.2023
Министарство унутрашњих послова наводи да је испитало све околности везане за пријаву претњи новинарки Горици Николин и о свему доставило извештај надлежном тужилаштву. Како се наводи у саопштењу МУП-а, након пријаве, полицији… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: ЕУ не сме да се прави да не види како Вучић влада Србијом
Радио 021 пре 4 минутајош 4 повезане
Блокирани аеродроми, све стало, спрема се напад?! Русија издала хитно упозорење, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото, видео)
Блиц пре 9 минутајош 10 повезаних
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
Радио 021 пре 39 минутајош 5 повезаних