Povezane vesti
Proizvođači mleka nezadovoljni ponudom države, najavljuju za sutra protest u Beogradu
Novi magazin 02.02.2023
Proizvođači mleka nezadovoljni su rezultatom pregovora vlasnika farme krava iz Banata Vukašina Baćine sa ministarkom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelenom Tanasković i za sutra najavljuju protest u Beogradu. Vlasnik farme krava iz okoline… »
Proizvođači mleka nezadovoljni ponudom države, najavljuju protest u Beogradu
Biznis.rs 02.02.2023
farmeri imaju nekoliko zahteva. Proizvođači mleka nezadovoljni su rezultatom pregovora vlasnika farme krava iz Banata Vukašina Baćine sa ministarkom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelenom Tanasković i za petak najavljuju protest u Beogradu… »
Proizvodjači mleka nezadovoljni ponudom države, najavljuju za sutra protest u Beogradu
Radio sto plus 02.02.2023
“Kada se neko proglasi predstavnikom proizvodjača mleka iz Banata, mi bismo morali da ga znamo. Mi o problemima raspravljamo na skupovima i usaglašavamo zahteve, Baćinu nismo videli ni na jednom skupu”, rekao je Trajković. Dodao je da je neprihvatljivo i… »
Proizvođači mleka nezadovoljni ponudom države, najavljuju za sutra protest u Beogradu
Insajder 02.02.2023
Proizvođači mleka nezadovoljni su rezultatom pregovora vlasnika farme krava iz Banata Vukašina Baćine sa ministarkom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelenom Tanasković i za sutra najavljuju protest u Beogradu. Vlasnik farme krava iz okoline… »
Vesti dana »
Drama u banci: Naoružani lopov uzeo drži taoce, ima ranjenih, Nemačka na nogama
Telegraf pre 7 satijoš 40 povezanih
Ilić otreznio sve: „Lepa pobeda za nas, ali Partizan je daleko od onoga kakav ja želim da bude!“
Hot sport pre 15 minutajoš 79 povezanih
Nizak vodostaj Dunava otežava uvoz goriva, aktivirane operativne rezerve evrodizela
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 30 povezanih
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 3 satajoš 58 povezanih
Partizan krenuo da gazi u Evropi: Una ide kući sa četiri lopte u mreži
Mondo pre 5 minutajoš 84 povezane