Povezane vesti

Mali Filip oduševljen, vladanova ćerka sada može da studira: Dobitnici stanova u igri Uzmi račun i pobedi potpisali ugovor

Kurir 02.02.2023
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su danas u Vladi Srbije ugovore sa prvim dobitnicima stanova u nagradnoj ugri " Uzmi račun i pobedi", Vladanom Petrovićem… »

Kada je drugo izvlačenje u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”?

Danas 02.02.2023
Drugo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće u subotu, 4. februara, u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije. “Novo izvlačenje je u subotu. 4. februara u 18 časova na RTS, a… »

Prvi dobitnici stanova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ potpisali ugovore: Odakle su najsrećniji pošiljaoci…

Danas 02.02.2023
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su danas u Vladi Srbije ugovore sa prvim dobitnicima stanova u nagradnoj ugri „Uzmi račun i pobedi“, Vladanom… »

Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

RTV 02.02.2023
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić, potpisali su danas ugovore sa dvoje dobitnika stanova u prvom izvlačenju tekućeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" - Vladanom Petrovićem… »

Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

RTS 02.02.2023
Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić, potpisali su ugovore sa dvoje dobitnika stanova u prvom izvlačenju tekućeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" - Vladanom Petrovićem iz Šapca i… »

Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" FOTO

B92 02.02.2023
Siniša Mali i Jovan Vorkapić, potpisali su ugovore sa dobitnicima stanova u prvom izvlačenju tekućeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić, potpisali… »

Vesti dana »