Povezane vesti
Iranski režiser Džafar Panahi počeo štrajk glađu u zatvoru
Slobodna Evropa 02.02.2023
Priznati iranski režiser Džafar Panahi, koji je u zatvoru poslednjih šest meseci, započeo je štrajk glađu u znak protesta zbog svog pritvora, navodi se u saopštenju koje je njegova supruga objavila u četvrtak, 2. februara. Panahi, čiji su filmovi… »
Iranski režiser Džafar Panahi štrajkuje glađu u zatvoru
RTS 02.02.2023
Iranski režiser Džafar Panahi započeo je u zatvoru štrajk glađu. On protestuje zbog odbijanja vlasti da ga privremeno puste na slobodu uz kauciju do ponovljenog suđenja, saopštila je američka agencija za ljudska prava HRANA. Džafar Panahi (62) je naveo u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 26 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane