Povezane vesti
Skandalozne uvrede imama iz kozarca: Sveti Sava začetnik ideologije mržnje, svetosavlje je fašizam, a SPC sekta
Kurir 02.02.2023
Tokom verske službe u prijedorskom naselju Kozarcu glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Amir Mahić Svetom Savi pripisao je fašizam, a Srpskoj pravoslavnoj crkvi sektaštvo. Mahić je tokom službe na Savindan, 27.januara istakao da je Sveti Sava bio… »
"Širi govor mržnje": Istraga protiv imama iz Kozarca, reagovao Dodik i mitropolit Hrizostom
Blic 02.02.2023
Policijska uprava Prijedor saopštila je da je do saznanja o širenju govora mržnje od strane imama u Kozarcu obaviješteno nadležno tužilaštvo. - Po saznanju o postojanju video snimka u kojem verski službenik iz Kozarca širi govor mržnje i iznosi niz… »
Dodik: Imam govorom u Kozarcu u BiH povredio sve Srbe
N1 Info 02.02.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Imam Medžlisa Islamske zajednice Amir Mahić u Kozarcu govorom mržnje o Svetom Savi i Srpskoj pravoslavnoj crkvi povredio sve Srbe, prenosi Radio-televizija Republike Srpske. „To je govor mržnje i… »
Imam iz kozarca širi mržnju: Amir Mahić napadao Svetog Savu, Dodik odgovorio na sramne provokacije (video)
Večernje novosti 02.02.2023
TOKOM verske službe u prijedorskom naselju Kozarcu glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Amir Mahić Svetom Savi pripisao je fašizam, a Srpskoj pravoslavnoj crkvi sektaštvo. Foto: Printskrin Jutjub/Kozarac.eu Mahić je tokom službe na Savindan… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih
Izraelska vojska tvrdi da je ubila više od 400 pripadnika Hezbolaha od početka ofanzive
Serbian News Media pre 35 minutajoš 39 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih
Sve oči su večeras uprte u nju: Džesi Bakli dominira na crvenom tepihu
Kurir pre 9 satijoš 65 povezanih