Повезане вести
Додик: Имам из Козарца повредио је све Србе
ИндексОнлине 02.02.2023
БАЊАЛУКА – Имам Меџлиса Исламске заједнице Амир Махић у Козарцу говором мржње о Светом Сави и Српској православној цркви повредио је све Србе, изјавио је данас председник Републике Српске Милорад Додик. “То је говор мржње и… »
Додик: Имам Амир Махић говором мржње о Светом Сави и Српској православној цркви повредио све Србе
Данас 02.02.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је Имам Меџлиса Исламске заједнице Амир Махић у Козарцу говором мржње о Светом Сави и Српској православној цркви повредио све Србе, преноси Радио-телевизија Републике… »
Светом Сави приписао фашизам, а СПЦ секташтво! Додик реаговао на речи имама из Козарца
Спутник 02.02.2023
Имам Меџлиса Исламске заједнице Амир Махиц́ у Козарцу говором мржње о Светом Сави и Српској православној цркви повредио је све Србе, изјавио је данас председник Републике Српске Милорад Додик. "То је говор мржње и не доприноси… »
Полиција у Приједору утврђује одговорност имама због ширења мржње
Дневник 02.02.2023
БАЊАЛУКА: Полиција из Приједора ради на утврђивању одговорности главног имама Меџлиса Исламске заједнице у приједорском насељу Козарац Амира Махића, који је Светом Сави приписао фашизам, а Српској православној цркви (СПЦ)… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 1 сатјош 46 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 5 сатијош 29 повезаних
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 2 сатајош 123 повезане
Уживо У Белгороду активирана противваздушна одбрана; Продоран удар: Расте број жртава ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 17 минутајош 76 повезаних
"Знамо где идемо, знамо шта нас чека": Сашу питали за Жељка Обрадовића, ево шта је рекао
Мондо пре 21 минутајош 52 повезане