Повезане вести

Додик: Имам из Козарца повредио је све Србе

Додик: Имам из Козарца повредио је све Србе

ИндексОнлине 02.02.2023
БАЊАЛУКА – Имам Меџлиса Исламске заједнице Амир Махић у Козарцу говором мржње о Светом Сави и Српској православној цркви повредио је све Србе, изјавио је данас председник Републике Српске Милорад Додик. “То је говор мржње и… »
Додик: Имам Амир Махић говором мржње о Светом Сави и Српској православној цркви повредио све Србе

Додик: Имам Амир Махић говором мржње о Светом Сави и Српској православној цркви повредио све Србе

Данас 02.02.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је Имам Меџлиса Исламске заједнице Амир Махић у Козарцу говором мржње о Светом Сави и Српској православној цркви повредио све Србе, преноси Радио-телевизија Републике… »
Светом Сави приписао фашизам, а СПЦ секташтво! Додик реаговао на речи имама из Козарца

Светом Сави приписао фашизам, а СПЦ секташтво! Додик реаговао на речи имама из Козарца

Спутник 02.02.2023
Имам Меџлиса Исламске заједнице Амир Махиц́ у Козарцу говором мржње о Светом Сави и Српској православној цркви повредио је све Србе, изјавио је данас председник Републике Српске Милорад Додик. "То је говор мржње и не доприноси… »
Полиција у Приједору утврђује одговорност имама због ширења мржње

Полиција у Приједору утврђује одговорност имама због ширења мржње

Дневник 02.02.2023
БАЊАЛУКА: Полиција из Приједора ради на утврђивању одговорности главног имама Меџлиса Исламске заједнице у приједорском насељу Козарац Амира Махића, који је Светом Сави приписао фашизам, а Српској православној цркви (СПЦ)… »

Вести дана »