Повезане вести

Вучић: У наредних седам-осам дана одлука о повећању премија за млеко

Вучић: У наредних седам-осам дана одлука о повећању премија за млеко

Политика 02.02.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће одлука о повећању премија за млеко и субвенција по грлу бити донета у наредних седам-осам дана. Вучић је то казао на посебној седници Скупштине Србије о Косову и… »
Вучић: У наредних недељу дана одлука о повећању премије за млеко

Вучић: У наредних недељу дана одлука о повећању премије за млеко

Нови магазин 02.02.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће у наредних недељу дана бити донета одлука о повећању премије за млеко. "Разговарам са министрима финансија (Синишом Малим) и пољопривреде (шумарства и водопривреде… »
Вучић најавио повећање премија за млеко, одлука ће бити донета за седам до осам дана

Вучић најавио повећање премија за млеко, одлука ће бити донета за седам до осам дана

Еуроневс 02.02.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће одлука о повећању премија за млеко и субвенција по грлу бити донета у наредних седам, осам дана. Вучић је то казао на посебној седници Скупштине Србије о Косову и… »
Вучић: Имам намеру да обрадујем пољопривреднике

Вучић: Имам намеру да обрадујем пољопривреднике

Н1 Инфо 02.02.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да има намеру да обрадује пољопривреднике и да у наредних седам, осам дана може да се очекује одлука о повећању премије за млеко. „Имам намеру да обрадујем пољопривреднике… »

Вести дана »