Povezane vesti
U šoku sam što prave dete! Ni prvo nije obezbedila, a želi drugo! Marija Kulić besna na Miljanu, a o Anđeli sve najgore
Mondo 02.02.2023
Marija Kulić se osvrnula na aktuelna dešavanja u Zadruzi - Miljanu i Zolu, Zvezdana i njegovu prevaru, ali i na pomirenje Aleks i Cara. Marija Kulić se osvrnula na aktuelna dešavanja u Zadruzi - Miljanu i Zolu, Zvezdana i njegovu prevaru, ali i na… »
"Nije ni ono jedno obezbedila, a planira novo dete" Marija oplela po Miljani i Zoli, zabrinuta za ćerkino zdravlje!
Kurir 02.02.2023
Marija Kulić otkrila je Drvetu mudrosti kako gleda na situaciju između Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đuričić. - Uznemirio me je Anin ulazak. Pričala sam sa Anom i sa Zvezdanom. Ne dopada mi se njen stav prema Anđeli, jer ona jedini problem ima… »
Vesti dana »

Đurić: Odluka CIK u Prištini da blokira overu Srpske liste novi pokušaj da se utiša legitiman glas Srba
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana

Rojters: Putin od Ukrajine traži ceo Donbas, bez članstva u NATO-u i stranih trupa
RTV pre 1 satjoš 23 povezane

Netanjahu dao instrukcije da se odmah krene sa pregovorima o oslobađanju svih talaca u Gazi
N1 Info pre 19 minutajoš 34 povezane

„Vučić je prevarant i sve što radi u ekonomskoj politici je prevara“
Pravda pre 4 satijoš 24 povezane

Hitno upozorenje RHMZ: Grad i jak olujni vetar pogodiće ove delove Srbije
Pravda pre 1 satjoš 22 povezane