Povezane vesti

Bez vode delovi Novog Sada i Čenej

Dnevnik 03.02.2023
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Ferenc Fehera, Nikole Tesle, Pinkijeva, Njegoševa i okolne ulice. Do 15 sati, vode neće biti na Klisi i celom naselju Čenej. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim… »

Deo Veternika bez vode u subotu pre podne

Moj Novi Sad 03.02.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u subotu, 4. februara, od 8 do 10 sati biti Ulica kralja Petra I, od Beogradske ulice do Ulice Zuzane Halupove i okolne ulice. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" napominju da postoji mogućnost da će… »

Zbog radova deo Veternika bez vode u subotu

Dnevnik 03.02.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 10 sati biti Ulica kralja Petra prvog u Veterniku, od Beogradske ulice do Ulice Zuzane Halupove, i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »

Klisa, Čenej, delovi Novog Sada i Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarija

Moj Novi Sad 03.02.2023
Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode će danas do 14 sati biti Trg Ferenc Fehera u Novom Sadu i ulice Nikole Tesle, Pinkijeva, Njegoševa i okolne ulice u Sremskim Karlovcima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »

Isključenja vode u Novom Sadu

RTV 03.02.2023
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Ferenc Fehera, saopštilo je novosadsko Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija. Takođe zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Nikole… »

Ulica Ferenc Fehera danas bez vode

Radio 021 03.02.2023
Deo centra danas nema vode. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će biti Ulica Ferenc Fehera. Isključenje je planirano do 14 sati. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »

Vesti dana »