Povezane vesti

U nesreći u Sloveniji najmanje tri osobe stradale, prevrnuo se autobus pun putnika

Radio 021 03.02.2023
Najmanje tri osobe su poginule u nesreći u Sloveniji, u kojoj je učestvovao i autobus, nezvanično sa rumunskim tablicama. Pomurska magistrala je potpuno zatvorena za saobraćaj dok traje uviđaj. Nesreća se dogodila oko 5.20h, najmanje tri osobe su… »

Autobus sleteo sa auto-puta, najmanje troje poginulih: Prve fotografije teške nesreće u Sloveniji

Telegraf 03.02.2023
Do nesreće je došlo na auto-putu prema Mariboru. Najmanje tri osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros posle 5 sati na auto-putu u Sloveniji. Do nesreće je došlo na auto-putu prema Mariboru. U nesreći je učestvovao… »

Nepoznati uzroci nesreće u kojoj su tri osobe poginule, a tri teško povređene

RTV 03.02.2023
LJUBLJANA - Za autobusku nesreću koja se dogodila rano jutros na Pomurskoj magistrali, u kojoj su tri osobe poginule a tri teže povređene, odgovoran je vozač autobusa rumunskih registarskih oznaka. Prema dosad prikupljenim informacijama, autobus je iz… »

Potresne fotografije sa mesta stravične nesreće u Sloveniji: Autobus potpuno smrskan, stvari putnika rasute po zemlji

Nova 03.02.2023
Na internetu su se pojavile prve fotografije stravične nesreće koja se dogodila u Sloveniji, a u kom je poginulo najmanje troje ljudi. Na fotografijama se vidi da je vozilo poptupno smrskano, kao i da je prilikom koćenja oborilo tablu i probilo bankinu… »

Najmanje tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći u Sloveniji

N1 Info 03.02.2023
Na Pomurskom auto-putu se dogodila teška saobraćajna nesreća, u kojoj je učestvovao i autobus, nezvanično sa rumunskim tablicama. Najmanje tri osobe su poginule. Auto-put je potpuno zatvoren za saobraćaj, prenosi N1 Slovenija. Nesreća se dogodila… »

Autobus pun putnika sleteo sa puta! Stravična nesreća u Sloveniji: Veliki broj povređenih, ima mrtvih, jezivi prizori sa…

Blic 03.02.2023
Najmanje tri osobe su poginule, a više ih je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na Pomurskoj magistrali u Sloveniji u kojoj je učestvovao autobus stranih registarskih tablica koji je sleteo sa puta. Prema… »

Užasna nesreća u Sloveniji: Prevrnuo se autobus pun putnika, ima mrtvih

Nova 03.02.2023
Na Pomurskoj magistrali prema Mariboru na čvorištu Lipovci oko 5 sati ujutro dogodio se težak udes u kom je poginulo najmanje troje ljudi. Tačan broj povređenih još uvek nije poznat, a prema prvim informacijama u nezgodi je učestvovao autobus… »

Teška saobraćajna nesreća u Sloveniji, najmanje tri osobe poginule

Danas 03.02.2023
Na Pomurskoj magistrali se dogodila teška saobraćajna nesreća, u kojoj je učestvovao i autobus, nezvanično sa rumunskim tablicama. Najmanje tri osobe su poginule, piše N1 Slovenija. Magistrala je potpuno zatvorena za saobraćaj. Nesreća se dogodila… »

Autobus sleteo sa puta u Sloveniji – tri osobe poginule, više povređeno

RTS 03.02.2023
Tri osobe su poginule, a najmanje četiri povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Pomurskoj magistrali između Gančana i Murske Sobote. Nesreća se dogodila jutros oko 5 časova kada je autobus stranih registarskih oznaka sleteo… »

Vesti dana »