Povezane vesti

EPS: TENT B ne utiče na kvalitet reke Save

Politika 03.02.2023
Elektroprivreda Srbije saopštila je danas da rad TENT-a B ne utiče na kvalitet reke Save i da je ta reka uzvodno i nizvodno od termoelektrane u dobrom ekološkom statusu. Nadležni iz ovog preduzeća tvrde i da EPS nije najveći generator otpadnih… »

EPS reaguje na izveštaj DRI: Rad TENT B ne utiče na kvalitet reke Save

Danas 03.02.2023
U reagovanju na izveštaj Državne revizorske institucije (DRI) o tetiranju otpadnih voda, Elektroprivreda je saopštila da se kvalitet površinskih i podzemnih voda u okolini Termoelektrane „Nikola Tesla B“ prati redovno, od 1983. godine. „U okviru… »

EPS i DRI u klinču zbog podataka o zagađenju reke Save

Bloomberg Adria 03.02.2023
Dok Državna revizorska institucija (DRI) tvrdi da Elektroprivreda Srbije (EPS) ispušta otpadne vode bez prečišćavanja u reku Savu, iz EPS-a demantuju da su oni najveći generator industrijskih otpadnih voda u Srbiji. Podsetimo, DRI je u izveštaju… »

EPS: Rad TENT B ne utiče na kvalitet Save

Beta 03.02.2023
Elektroprivreda Srbije (EPS) danas je negirala nalaze Državne revizorske institucije da otpadne vode, koje se u Savu ispuštaju iz Termoelektrane "Nikola Tesla", utiču na kvalitet te reke. "Kvalitet površinskih i podzemnih voda u okolini Termoelektrane… »

EPS: TENT B ne utiče na kvalitet reke Save

Insajder 03.02.2023
Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je danas da nije najveći generator industrijskih otpadnih voda u Srbiji i da javnost treba da zna da su to pre svega rashladne otpadne vode koje se koriste u zatvorenom cevnom sistemu bez upotrebe bilo kakvih… »

EPS: Nismo najveći generator industrijskih otpadnih voda u Srbiji

N1 Info 03.02.2023
Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je, u reagovanju na izveštaj Državne revizorske institucije (DRI) da rad TENT B ne utiče na kvalitet reke Save, kao i da nisu tačni navodi da je ta kompanija najveći generator industrijskih otpadnih voda u… »

EPS reagovao na izveštaj revizora: Rad TENT B ne utiče na kvalitet Save

Radio 021 03.02.2023
Elektroprivreda Srbije reagovala je na navode iz izveštaja Državne revizorske institucije u vezi sa otpadnim vodama iz Termoelektrane Nikola Tesla B. Povodom nepotpunih izveštaja Državne revizorske institucije (DRI) koji su predstavljeni u javnosti… »

Vesti dana »