Повезане вести

Лалић: Лазару Вукићевићу су вириле кости од премлаћивања

Лалић: Лазару Вукићевићу су вириле кости од премлаћивања

Политика 03.02.2023
Срђан Лалић, сведок окривљени у поступку против групе Вељка Беливука и данас је наставио да одговара на питања првоокривљеног Вељка Беливука. Одговарајући на његова питања, Лалић је описао низ монструозности које су чинили… »
Буран дан у судници! Лалић описивао убиства, планирање нереда и атентата на Вучића, па поменуо Звицера и Миљковићеву…

Буран дан у судници! Лалић описивао убиства, планирање нереда и атентата на Вучића, па поменуо Звицера и Миљковићеву…

Курир 03.02.2023
У Специјалном суду у Београду данас је одржано суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу и осталим оптуженима за седам убистава, силовање, отмице, трговину дрогом и оружјем. Сведок сарадник Срђан Лалић одговарао је на питања… »
Лалић Беливуку: Ти си убио Адиса Спахића у Црној Гори

Лалић Беливуку: Ти си убио Адиса Спахића у Црној Гори

Политика 03.02.2023
Оптужени за организовање криминалне групе Вељко Беливук наставио је данас да испитује окривљеног-сарадника Срђана Лалића, на суђењу тој групи која се терети за седам убистава, трговину дрогом, незаконито ношење и држање… »
Срђан Лалић открио узнемирујуће детаље убиства Лазара Вукићевића

Срђан Лалић открио узнемирујуће детаље убиства Лазара Вукићевића

Политика 03.02.2023
Припадници клана Вељка Беливука и Марка Миљковића сумњиче се да су чак три особе ликвидирали октобра 2020. године, али и једну отели. Злочине су чинили у Црној Гори и Србији. Озлоглашени клан највише злочина извршио је у… »
Оптужени припадници Беливукове групе завршили испитивање Лалића

Оптужени припадници Беливукове групе завршили испитивање Лалића

Дневник 03.02.2023
БЕОГРАД; У Специјалном суду у Београду данас је испитивањем окривљеног- сарадника Срђана Лалића настављено суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припадници се тррете за најтежа… »
Лалић причао о атентату на Вучића, па споменуо Звицерове везе у службама: Готово суђење Беливуку за данас

Лалић причао о атентату на Вучића, па споменуо Звицерове везе у службама: Готово суђење Беливуку за данас

Телеграф 03.02.2023
Беливуку и његовом клану се на терет ставља седам убистава, трговина дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмице и силовање. Суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића одржано је данас у… »
Данилу Вучићу хтели да подметну убиство Вукићевића?! Лалић открио шок детаље на суђењу: Пустили смо лажну причу међу навијаче…

Данилу Вучићу хтели да подметну убиство Вукићевића?! Лалић открио шок детаље на суђењу: Пустили смо лажну причу међу навијаче…

Курир 03.02.2023
Срђан Лалић, сведок окривљени на суђењу Вељку Беливуку и Марку Миљковићу, рекао је данас да су припадници клана пустили лажну причу да је Данило Вучић, сина председника Александра Вучића, одговоран за убиство Лазара… »
Вучић: Покушали су мом Данилу да подметну убиство Вукићевића преко медија!

Вучић: Покушали су мом Данилу да подметну убиство Вукићевића преко медија!

Курир 03.02.2023
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је у Скупштини Србије признање Срђана Лалића да је криминални клан Беливук-Миљковић покушао да Данилу Вучићу подметну убиство. - Данас овај окривљени сарадник каже, па се питајте… »
"Мом сину су хтели да наместе убиство": Вућић о изјави Лалића на суђењу клану Вељка Беливука

"Мом сину су хтели да наместе убиство": Вућић о изјави Лалића на суђењу клану Вељка Беливука

Телеграф 03.02.2023
Појашњавајући како су планирали да изведу дестабилизацију у држави Лалић је испричао да се чекао било какав скуп или протест. Председник Србије Александар Вучић коментарисао је у Скупштини Србије признање Срђана Лалића да је… »
Суђење Беливуку: Атентат на Вучића, снајпер, МРУД, политичка одбрана, лажна прича о председниковом сину

Суђење Беливуку: Атентат на Вучића, снајпер, МРУД, политичка одбрана, лажна прича о председниковом сину

Инсајдер 03.02.2023
Да ли сам ја био спреман да извршим атентат на Вучића, питао је данас Вељко Беливук сведока окривљеног Срђана Лалића, у наставку суђења клану који се терети за криминално удруживање, седам убистава, отмице, оружје и дрогу… »
"Знам ја за твог дечка": Хаос на суђењу клану Веље Невоље, Миљковић и Лалић у клинчу дотакли се и Месарове љубавнице…

"Знам ја за твог дечка": Хаос на суђењу клану Веље Невоље, Миљковић и Лалић у клинчу дотакли се и Месарове љубавнице…

Блиц 03.02.2023
Пред Специјалним судом у Београду, данас се наставља суђење припадницима клана Вељка Беливука и Марка Миљковића, на којем ће Срђан Лалић, познатији као Насмејани кољач, наставити да одговара на питања некадашњих сарадника… »
Беливукови војници остају иза решетака, судија одбила укидање притвора, на следећем суђењу фотографије одређених доказа

Беливукови војници остају иза решетака, судија одбила укидање притвора, на следећем суђењу фотографије одређених доказа

Нова 03.02.2023
Суђење криминалној групи на челу са Вељком Беливуком и Марком Миљковићем, оптуженој за седам убистава, отмице, силовање и друга тешка кривична дела, наставља се данас у Специјалном суду у Београду. Вељко Беливук наставиће… »
Знам ја твог љубавника и шта си радио са псима твоје девојке! Миљковић изнео прљаве детаље! Шок расправа на суђењу!

Знам ја твог љубавника и шта си радио са псима твоје девојке! Миљковић изнео прљаве детаље! Шок расправа на суђењу!

Мондо 03.02.2023
Миљковић се јавио за реч и поставио неких 15-ак питања сведоку сараднику Срђану Лалићу. Миљковић се јавио за реч и поставио неких 15-ак питања сведоку сараднику Срђану Лалићу. У Специјалном суду у Београду данас је… »
Суђење групи Беливук-Миљковић, настављено испитивање Лалића

Суђење групи Беливук-Миљковић, настављено испитивање Лалића

РТС 03.02.2023
Припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића настављано је суђење за седам убистава, трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмицу и силовање. Окривљени-сарадник Срђан Лалић је… »
Вођа клана Беливук данас наставља да испитује Лалића

Вођа клана Беливук данас наставља да испитује Лалића

Политика 03.02.2023
У Специјалном суду у Београду данас испитивањем окривљеног-сарадника Срђана Лалића треба да се настави суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића чији се припадници потврђеном оптужницом терете… »
"Косу скидали, а машина млела кости"! Лалић викао на Вељу у судници: Стварно ме то питаш?!

"Косу скидали, а машина млела кости"! Лалић викао на Вељу у судници: Стварно ме то питаш?!

Мондо 03.02.2023
У Специјалном суду у Београду данас је настављено сведочење Срђана Лалића. У Специјалном суду у Београду данас је настављено сведочење Срђана Лалића. У Специјалном суду у Београду данас је настављено сведочење сведока… »
"Мигрант је требало да се пукне бомбом": Срђан Лалић открио шта је група Веље Невоље планирала у случају хапшења: "Хтели…

"Мигрант је требало да се пукне бомбом": Срђан Лалић открио шта је група Веље Невоље планирала у случају хапшења: "Хтели…

Блиц 03.02.2023
На суђењу озлоглашеном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића, сведок окривљени Срђан Лалић открио је да је криминална група планирала да у случају хапшења Веље Невоље мигранту да 5 хиљада евра да се разнесе у Београду… »
Настављено суђење: Лалић оптужио Беливука за убиство у Црној Гори

Настављено суђење: Лалић оптужио Беливука за убиство у Црној Гори

Еуроневс 03.02.2023
Оптужени за организовање криминалне групе Вељко Беливук наставио је да испитује окривљеног-сарадника Срђана Лалића, на суђењу тој групи која се терети за седам убистава, трговину дрогом, незаконито ношење и држање оружја… »
Нашао сам иглу у пласту сена: Лалић на суђењу описао како се Беливук хвалио да је налетео на Дедовића и Стаматовића у Атини!…

Нашао сам иглу у пласту сена: Лалић на суђењу описао како се Беливук хвалио да је налетео на Дедовића и Стаматовића у Атини!…

Курир 03.02.2023
Вељко Беливук је у јануару 2020. случајно на улици у Атини налетео на Игора Дедовића и Стевана Стаматовића, вође шкаљарског клана" и својим припадницима групе описао то речима "нашао сам иглу у пласту сена". Ово је јуче тврдио… »
Оптужница за навијача о ком се причало на суђењу Беливуку: Јанковић возио полуаутоматску пушку у таксију

Оптужница за навијача о ком се причало на суђењу Беливуку: Јанковић возио полуаутоматску пушку у таксију

Телеграф 03.02.2023
Подсетимо, Јанковић је споменут 30. јануара на суђењу клану Вељка Беливука у Специјалном суду када је оптужени Милош Будимир постављао питања окривљеном сведоку Срђану Лалићу. Против Алексе Јанковића (25), који је прошле… »
„Лалић не сме да лаже“: У Специјалном суду Вељко Беливук поново испитивао окривљеног сарадника

„Лалић не сме да лаже“: У Специјалном суду Вељко Беливук поново испитивао окривљеног сарадника

Нова 03.02.2023
У Специјалном суду у Београду унакрсним испитивањем окривљеног сарадника Срђана Лалића настављено је суђење криминалном клану Беливук - Миљковић за седам тешких убистава и низ других кривичних дела. Лалића је јуче испитивало… »
"Миљковић је осмислио како убиства да се изводе": Лалић на суду открио ко је био главни у Беливуковом клану

"Миљковић је осмислио како убиства да се изводе": Лалић на суду открио ко је био главни у Беливуковом клану

Телеграф 03.02.2023
Лалић је, током судског процеса, Марка Миљковића више пута означио као главног налогодавца групе, док је за Беливука говорио да му је био пријатељ и да се кајао. На јучерашњем суђењу криминалном клану Вељка Беливука и Марка… »

Вести дана »