Повезане вести
Исламска заједница покренула поступак против имама због вређања Светог Саве
Политика 03.02.2023
САРАЈЕВО - Исламска заједница Босне и Херцеговине покренула је дисциплински поступак против имама из Козарца Амира Махића због, како се наводи, непримерених изјава о Српској православној цркви и Светом Сави, јавила је сарајевска… »
Козарачки имам против Светог Саве
Политика 03.02.2023
У видео-снимку који је постао виралан, па је избрисан, муслимански имам износи увреде на рачун СПЦ и њеног оснивача. Од нашег сталног дописника Бањалука – Након низа етнички мотивисаних инцидената – попут напада на српску децу… »
Покренут поступак против имама због вређања Светог Саве и СПЦ
РТВ 03.02.2023
САРАЈЕВО - Исламска заједница Босне и Херцеговине покренула је дисциплински поступак против имама из Козарца Амира Махића због, како се наводи, непримерених изјава о Српској православној цркви и Светом Сави, јавила је сарајевска… »
Исламска заједница БиХ покреће поступак против имама који је СПЦ назвао сектом на Савиндан
Телеграф 03.02.2023
Он је светосавље назвао национализмом, а Светог Саву оптужио за фашизам. Исламска заједница (ИЗ) у БиХ покренуће дисциплински поступак против главног имама Меџлиса ИЗ из Козарца Амира Махића. Имам Махић је, подсетимо, Светом… »
Изнео низ увреда: Покренут поступак против имама због ширења мржње према СПЦ
Блиц 03.02.2023
Службеници Полицијске управе Приједор покренули су поступак против имама из Козарца због наводног ширења мржње. Полиција је по сазнању о постојању видео снимка у којем верски службеник из Козарца шири говор мржње и износи… »
Скандалозан говор имама из Козарца код Приједора "СПЦ је секта, Светосавље се темељи на фашизму" (видео)
Блиц 02.02.2023
Главни имам Меџлиса Исламске заједнице у Козарцу код Приједора, Амир ефендија Махић одржао је скандалозан говор, не кријући мржњу према Српској православној цркви и првом српском просветитељу, називајући Светог Саву зачетником… »
Вести дана »
Јокић поново дошао до трипл-дабла: Денвер разбио Финикс за порву победу!
Хот спорт пре 9 минутајош 20 повезаних
У Србији данас облачно и кишовито: На југу и југоистоку и до 70 литара кише по квадратном метру
Глас југа пре 59 минутајош 15 повезаних
Отац (36), мајка (32) и син (10) погинули на лицу места: Пијан пролетео кроз црвено код Вест 65 и директно их ударио, страдала цела породица: Нови детаљи стравичне несреће (фото)
Блиц пре 9 минутајош 28 повезаних
Крвави обрачун у центру Чачка! Младић у тучи избоден ножем, лекари му се боре за живот
Ало пре 45 минутајош 10 повезаних
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 10 сатијош 7 повезаних