Povezane vesti
Islamska zajednica pokrenula postupak protiv imama zbog vređanja Svetog Save
Politika 03.02.2023
SARAJEVO - Islamska zajednica Bosne i Hercegovine pokrenula je disciplinski postupak protiv imama iz Kozarca Amira Mahića zbog, kako se navodi, neprimerenih izjava o Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Svetom Savi, javila je sarajevska TV N1. „Žalimo zbog… »
Kozarački imam protiv Svetog Save
Politika 03.02.2023
U video-snimku koji je postao viralan, pa je izbrisan, muslimanski imam iznosi uvrede na račun SPC i njenog osnivača. Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Nakon niza etnički motivisanih incidenata – poput napada na srpsku decu na Ilidži i… »
Pokrenut postupak protiv imama zbog vređanja Svetog Save i SPC
RTV 03.02.2023
SARAJEVO - Islamska zajednica Bosne i Hercegovine pokrenula je disciplinski postupak protiv imama iz Kozarca Amira Mahića zbog, kako se navodi, neprimerenih izjava o Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Svetom Savi, javila je sarajevska N1 tv.. Žalimo zbog… »
Islamska zajednica BiH pokreće postupak protiv imama koji je SPC nazvao sektom na Savindan
Telegraf 03.02.2023
On je svetosavlje nazvao nacionalizmom, a Svetog Savu optužio za fašizam. Islamska zajednica (IZ) u BiH pokrenuće disciplinski postupak protiv glavnog imama Medžlisa IZ iz Kozarca Amira Mahića. Imam Mahić je, podsetimo, Svetom Savi pripisao… »
Izneo niz uvreda: Pokrenut postupak protiv imama zbog širenja mržnje prema SPC
Blic 03.02.2023
Službenici Policijske uprave Prijedor pokrenuli su postupak protiv imama iz Kozarca zbog navodnog širenja mržnje. Policija je po saznanju o postojanju video snimka u kojem verski službenik iz Kozarca širi govor mržnje i iznosi niz uvreda na račun… »
Skandalozan govor imama iz Kozarca kod Prijedora "SPC je sekta, Svetosavlje se temelji na fašizmu" (video)
Blic 02.02.2023
Glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Kozarcu kod Prijedora, Amir efendija Mahić održao je skandalozan govor, ne krijući mržnju prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi i prvom srpskom prosvetitelju, nazivajući Svetog Savu začetnikom fašizma, a SPC… »
Vesti dana »
Trampov plan za Gazu se neće ostvariti, ali će izazvati posledice: Analiza BBC urednika
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
Jokić bez tripl-dabla, ali je i tako dominirao: Denver lako savladao Nju Orleans
Euronews pre 57 minutajoš 22 povezane
'Od sada će ženski sport biti samo za žene': Nova Trampova naredba
BBC News pre 1 satjoš 7 povezanih
Teodosije: Srbi na Kosovu i Metohiji da glasaju u što većem broju, prepoznaće ko uživa poverenje i ugled
RTV pre 45 minutajoš 8 povezanih