Повезане вести

Исламска заједница покренула поступак против имама због вређања Светог Саве

Исламска заједница покренула поступак против имама због вређања Светог Саве

Политика 03.02.2023
САРАЈЕВО - Исламска заједница Босне и Херцеговине покренула је дисциплински поступак против имама из Козарца Амира Махића због, како се наводи, непримерених изјава о Српској православној цркви и Светом Сави, јавила је сарајевска… »
Козарачки имам против Светог Саве

Козарачки имам против Светог Саве

Политика 03.02.2023
У видео-снимку који је постао виралан, па је избрисан, муслимански имам износи увреде на рачун СПЦ и њеног оснивача. Од нашег сталног дописника Бањалука – Након низа етнички мотивисаних инцидената – попут напада на српску децу… »
Покренут поступак против имама због вређања Светог Саве и СПЦ

Покренут поступак против имама због вређања Светог Саве и СПЦ

РТВ 03.02.2023
САРАЈЕВО - Исламска заједница Босне и Херцеговине покренула је дисциплински поступак против имама из Козарца Амира Махића због, како се наводи, непримерених изјава о Српској православној цркви и Светом Сави, јавила је сарајевска… »
Исламска заједница БиХ покреће поступак против имама који је СПЦ назвао сектом на Савиндан

Исламска заједница БиХ покреће поступак против имама који је СПЦ назвао сектом на Савиндан

Телеграф 03.02.2023
Он је светосавље назвао национализмом, а Светог Саву оптужио за фашизам. Исламска заједница (ИЗ) у БиХ покренуће дисциплински поступак против главног имама Меџлиса ИЗ из Козарца Амира Махића. Имам Махић је, подсетимо, Светом… »
Изнео низ увреда: Покренут поступак против имама због ширења мржње према СПЦ

Изнео низ увреда: Покренут поступак против имама због ширења мржње према СПЦ

Блиц 03.02.2023
Службеници Полицијске управе Приједор покренули су поступак против имама из Козарца због наводног ширења мржње. Полиција је по сазнању о постојању видео снимка у којем верски службеник из Козарца шири говор мржње и износи… »
Скандалозан говор имама из Козарца код Приједора "СПЦ је секта, Светосавље се темељи на фашизму" (видео)

Скандалозан говор имама из Козарца код Приједора "СПЦ је секта, Светосавље се темељи на фашизму" (видео)

Блиц 02.02.2023
Главни имам Меџлиса Исламске заједнице у Козарцу код Приједора, Амир ефендија Махић одржао је скандалозан говор, не кријући мржњу према Српској православној цркви и првом српском просветитељу, називајући Светог Саву зачетником… »

Вести дана »