Povezane vesti
Tepić: Vučićeva politika da o svemu odlučuje sam doživela krah
Beta 03.02.2023
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je "politika Aleksandra Vučića da o svemu odlučuje sam, doživela krah". Ona je povodom početka skupštinske sednice o takozvanom nemačko-francuskom planu za Kosovo, ocenila… »
Marinika Tepić: Tražili smo da predlog sporazuma o Kosovu bude javan
Danas 03.02.2023
Verovati na reč Aleksandru Vučiću šta piše u predlogu za Kosovo bilo bi neozbiljno i zato smo od predsednika Narodne skupštine tražili da odmah uputi zahtev međunarodnim činiocima da taj dokument učine javnim i dostupnim građanima Srbije, izjavila je… »
Tepić: Deset godina ne znamo šta Vučić pregovara, ta politika je doživela krah
N1 Info 03.02.2023
Iako je javna sednica Skupštine Srbije o tajnom "francusko-nemačkom papiru o KiM" bila povod za ovo zasedanje, mi ni reč iz tog dokumenta nismo videli, a verovati na reč Aleksandru Vučiću šta tamo piše bilo bi neozbiljno i zato smo od predsednika Narodne… »
Tepić: Vučić deluje poraženo, ali to ne znači da je poražena i Srbija
Danas 02.02.2023
„Tri stvari su u ovoj raspravi o Kosovu i Metohiji ključne – prva, da predsednik države, Aleksandar Vučić, deluje potpuno poraženo, ali to ne znači da je poražena i Srbija. Druga ključna stvar je da je ova javna sednica sazvana da bi se razgovaralo o… »
Vesti dana »
Zelenski iz Rima odgovorio na poziv Donalda Trampa da održi predsedničke izbore u Ukrajini
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Tri scenarija za Niš! Predsednik Vučić ponovio da je 15. januar krajnji rok
Alo pre 15 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 satijoš 31 povezana