Povezane vesti
Festival DOK – presek aktuelnih dokumentaraca
Politika 03.02.2023
Do 5. februara traje peto izdanje Međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 u MTS dvorani. DOK festival nastao je sa idejom da publici ponudi najnovija ostvarenja iz oblasti dokumentarnog filma. Na konferenciji za novinare, održanoj… »
Premijerom filma „Moj prijatelj Tomi“ počeo DOK #5
Nova 03.02.2023
Premijerom filma "Moj prijatelj Tomi" kanadskog reditelja srpskog porekla Nema Stankovića sinoć u mts Dvorani počeo je Peti festival međunarodnog dokumentarnog filma DOK #5. Festival su svečano otvorili Nem Stanković i protagonista filma Tomi Li, a… »
Počeo Peti festival međunarodnog dokumentarnog filma u Beogradu
Danas 02.02.2023
Premijerom filma „Moj prijatelj Tomi“ kanadskog reditelja srpskog porekla Nema Stankovića, večeras je u MTS dvorani počeo Peti festival međunarodnog dokumentarnog filma. Festival su otvorili Stanković i njegov najbolji prijatelj Tomi Li, a publici su se… »
Vesti dana »
Pet stvari koje bi trebalo da vidimo i čujemo na današnjem SNS skupu
Nova pre 9 minutajoš 30 povezanih
Milo Lompar o studentskom protestu u Kraljevu i skupu naprednjaka: "Ne bi bilo iznenađenje da najave izbore, ako procene da mogu da ih dobiju možda će ući u rizik"
Nova pre 49 minutajoš 28 povezanih
RHMZ saopštio koje mesto u Srbiji je u podne bilo najtoplije, a koje najhladnije
NIN pre 1 satjoš 34 povezane
Bahrein na meti, brod pogođen dok se primirje između Irana i SAD nalazi na testu
Bloomberg Adria pre 23 minutajoš 56 povezanih
Novi bilans: U zemljotresima u Venecueli poginulo 920 osoba, više od 50.000 nestalih
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih