Povezane vesti
Festival DOK – presek aktuelnih dokumentaraca
Politika 03.02.2023
Do 5. februara traje peto izdanje Međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 u MTS dvorani. DOK festival nastao je sa idejom da publici ponudi najnovija ostvarenja iz oblasti dokumentarnog filma. Na konferenciji za novinare… »
Premijerom filma „Moj prijatelj Tomi“ počeo DOK #5
Nova 03.02.2023
Premijerom filma "Moj prijatelj Tomi" kanadskog reditelja srpskog porekla Nema Stankovića sinoć u mts Dvorani počeo je Peti festival međunarodnog dokumentarnog filma DOK #5. Festival su svečano otvorili Nem Stanković i protagonista filma Tomi Li, a… »
Počeo Peti festival međunarodnog dokumentarnog filma u Beogradu
Danas 02.02.2023
Premijerom filma „Moj prijatelj Tomi“ kanadskog reditelja srpskog porekla Nema Stankovića, večeras je u MTS dvorani počeo Peti festival međunarodnog dokumentarnog filma. Festival su otvorili Stanković i njegov najbolji prijatelj Tomi Li, a… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 3 satajoš 30 povezanih

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 13 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 38 minutajoš 48 povezanih