Povezane vesti

Voša na derbiju u dresovima sa Mihinim likom koji će se posle prodavati na humanitarnoj aukciji

Voša na derbiju u dresovima sa Mihinim likom koji će se posle prodavati na humanitarnoj aukciji

Moj Novi Sad 03.02.2023
Nakon višenedeljne pauze, fudbaleri Vojvodine u subotu nastavljaju takmičenje u Mocart Bet Super ligi Srbije, u velikom derbiju na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde. Derbi između Crvene zvezde i Vojvodine biće posvećen bivšem, proslavljenom… »
Zbog mihe, moramo da budemo pravi protiv zvezde! Trener Vojvodine: Imaju i oni oscilacije...

Zbog mihe, moramo da budemo pravi protiv zvezde! Trener Vojvodine: Imaju i oni oscilacije...

Mondo 03.02.2023
Ovog vikenda nas čeka derbi između Crvene zvezde i Vojvodine, u čast Siniše Mihajlovića. Ovog vikenda nas čeka derbi između Crvene zvezde i Vojvodine, u čast Siniše Mihajlovića. Vojvodina je pod Milanom Rastavcem imala solidnu jesen, ali verovatno ne i… »
Rastavac: Želimo da budemo reprezentativni zbog navijača i velikog Mihajlovića

Rastavac: Želimo da budemo reprezentativni zbog navijača i velikog Mihajlovića

RTV 03.02.2023
NOVI SAD - Raduje nas što se prvenstvo nastavlja, jer mi treniramo i radimo zbog tih utakmica, a ova prva je baš jedna poslastica. Gostovanje Crvenoj zvezdi je nešto iz kojeg mi samo nešto možemo da dobijemo, rekao je trener fudbalera Vojvodine Milan… »

Vesti dana »

Završeni radovi na cevovodu Rzav, Čačani dobili tehničku vodu

Završeni radovi na cevovodu Rzav, Čačani dobili tehničku vodu

Radio sto plus pre 11 minutajoš 24 povezane
Jesu li Novaka Đokovića stigle godine

Jesu li Novaka Đokovića stigle godine

BBC News pre 7 minutajoš 32 povezane
Sudar svetova za evropski tron

Sudar svetova za evropski tron

Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane