Povezane vesti
Voša na derbiju u dresovima sa Mihinim likom koji će se posle prodavati na humanitarnoj aukciji
Moj Novi Sad 03.02.2023
Nakon višenedeljne pauze, fudbaleri Vojvodine u subotu nastavljaju takmičenje u Mocart Bet Super ligi Srbije, u velikom derbiju na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde. Derbi između Crvene zvezde i Vojvodine biće posvećen bivšem, proslavljenom… »
Zbog mihe, moramo da budemo pravi protiv zvezde! Trener Vojvodine: Imaju i oni oscilacije...
Mondo 03.02.2023
Ovog vikenda nas čeka derbi između Crvene zvezde i Vojvodine, u čast Siniše Mihajlovića. Ovog vikenda nas čeka derbi između Crvene zvezde i Vojvodine, u čast Siniše Mihajlovića. Vojvodina je pod Milanom Rastavcem imala solidnu jesen, ali verovatno ne i… »
Rastavac: Želimo da budemo reprezentativni zbog navijača i velikog Mihajlovića
RTV 03.02.2023
NOVI SAD - Raduje nas što se prvenstvo nastavlja, jer mi treniramo i radimo zbog tih utakmica, a ova prva je baš jedna poslastica. Gostovanje Crvenoj zvezdi je nešto iz kojeg mi samo nešto možemo da dobijemo, rekao je trener fudbalera Vojvodine Milan… »
Vesti dana »

Jedan od šest najjačih zemljotresa: Talasi cunamija stigli do obala SAD nakon snažnog potresa u Rusiji
N1 Info pre 11 minutajoš 72 povezane

Gest vredan divljenja: Nakon utakmice fudbaleri Linkolna ostavili svlačionicu u perfektnom stanju
Danas pre 46 minutajoš 36 povezanih

Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom. Temperatura do 28
Glas Zapadne Srbije pre 45 minutajoš 21 povezana

VIDEO Šire se jezivi snimci zemljotresa na Kamčatki: Zemlja se tresla, more progutalo obalu
Nova pre 25 minutajoš 16 povezanih