Повезане вести

Шапић за Н1: Агенција од 2019. има уговор за стан у Трсту, зашто ћути 4 године

Шапић за Н1: Агенција од 2019. има уговор за стан у Трсту, зашто ћути 4 године

Н1 Инфо 03.02.2023
Агенција за борбу против корупције од марта 2019. године је имала купопродајни уговор за стан у Трсту и ја имам сумњу да је од њих процурио тај уговор у јавност, рекао је градоначелник Београда Александар Шапић одговарајући на… »
Шапић није био обавезан да Агенцији достави уговор, већ законом прописан образац

Шапић није био обавезан да Агенцији достави уговор, већ законом прописан образац

Н1 Инфо 03.02.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је да је Агенција за борбу против корупције од марта 2019. године имала купопродајни уговор за његов стан у Трсту, као и да сумња да је уговор у јавност процурио управо из… »
Шапић ће огласио о имовини у Трсту: Тврди да је Агенција имала уговор од марта 2019. године

Шапић ће огласио о имовини у Трсту: Тврди да је Агенција имала уговор од марта 2019. године

Еуроневс 03.02.2023
Након што је Агенција за борбу против корупције покренула поступак ванредне провере извештаја о имовини градоначелника Београда Александра Шапића и након медијских навода да он није пријавио Агенцији да је купио вилу у Трсту, он… »
Агенција све време имала уговор за некретнину у Трсту, тврди Шапић

Агенција све време имала уговор за некретнину у Трсту, тврди Шапић

Нова економија 03.02.2023
Агенција за борбу против корупције од марта 2019. године је имала купопродајни уговор за некретнину у Трсту, рекао је градоначелник Београда Александар Шапић одговарајући на питања Н1. Додао је да сумња да је из Агенције… »
Шапић за Н1: Агенција од 2019. има уговор за стан у Трсту, зашто ћути четири године

Шапић за Н1: Агенција од 2019. има уговор за стан у Трсту, зашто ћути четири године

Данас 03.02.2023
Агенција за борбу против корупције од марта 2019. године је имала купопродајни уговор за стан у Трсту и ја имам сумњу да је од њих процурео тај уговор у јавност, рекао је градоначелник Београда Александар Шапић одговарајући на… »
Шапић: Агенцији за борбу против корупције пријавио сам на време све оно што сам имао

Шапић: Агенцији за борбу против корупције пријавио сам на време све оно што сам имао

Инсајдер 03.02.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић одбацио је данас тврдње да Агенцији за борбу против корупције није пријавио сву имовину, наводећи да је на време пријавио и да не разуме због чега га из агенције нису контактирали. "Ја сам… »

Вести дана »