Povezane vesti
Vučić o litijumu: Odustajanje bilo glupo, doselilo bi se 50.000 ljudi u Podrinje
N1 Info 03.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić polemisao je u Skupštini sa poslanikom iz "Moramo Zajedno" Aleksandrom Jovanovićem Ćutom o Rio Tintu i ponovio da je odustajanje od tog projekta "bilo glupo" i da su "svi zajedno uništili Srbiju slušajući… »
Vučić u Skupštini o litijumu: Ja sam glup, jer sam popustio – uništili smo to zahvaljujući pohlepi pojedinaca spolja
Danas 03.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u svetu nema zemlje koja se odrekla eksploatacje litijuma kao što je to učinila Srbija. Ja sam glup, jer sam popustio po tom pitanju, rekao je Vučić u parlamentu. Uništili smo to, zahvaljujući… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana

Dekan fizičkog fakulteta predlaže ministarki: Dođite i uhapsite ceo fakultet
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane

"Ovo je uzrok tragedije, zakoni bili samo na papiru": Makedonski javni tužilac otkrio uzrok požara u diskoteci smrti
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 6 satijoš 27 povezanih