Povezane vesti

Dejan Nikolić Kantar pravosnažno osuđen na 14 meseci zatvora zbog pretnji OK radiju (VIDEO)

Insajder 03.02.2023
Dejanu Nikoliću Kantaru, lokalnom moćniku iz Vranja, Viši sud potvrdio je kaznu od 14 meseci zatvora zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, a nakon pretnji upućenih vlasnici i zaposlenima u OK radiju. Potvrđena je presuda i Bojanu Tanaskoviću… »

Viši sud u Vranju potvrdio presudu od 14 meseci zatvora za nasilničko ponašanje prema zaposlenima u OK radiju i No koment…

Danas 03.02.2023
Viši suda u Vranju potvrdilo je presudu Osnovog suda u Vranju kojom je, zbog krivičnog dela nasilničkog ponašanja prema zaposlenima u OK radiju i No koment kafeu, Dejan Nikolić zvani Kantar osuđen je na 14 meseci zatvora, a Bojan Tanasković i… »

Potvrđena presuda Nikoliću zbog nasilničkog ponašanja prema novinarima OK radija

N1 Info 03.02.2023
Viši sud u Vranju potvrdio je presudu Osnovog suda u Vranju kojom je, zbog krivičnog dela nasilničkog ponašanja prema zaposlenima u OK radiju i No koment kafeu, Dejan Nikolić zvani Kantar osuđen je na 14 meseci zatvora, a Bojan Tanasković i… »

Viši sud u Vranju potvrdio kazne Nikoliću i još dvojici saučesnika u napadu na redakciju OK Radija

Danas 03.02.2023
Krivično veće Višeg suda u Vranju rešenjem od 24. januara 2023. godine, odbacilo je kao neosnovane žalbe advokata i potvrdilo presudu Osnovog suda u Vranju, Dejanu Nikoliću i još dvjici okrivljenih kojom su oni osuđeni na četrnaest, odnosno po… »

14 Meseci zatvora dejanu Nikoliću kantaru: Viši sud u Vranju potvrdio kaznu

Kurir 03.02.2023
Presudom Osnovnog suda u Vranju od 11.10.2022. godine, zbog krivičnog dela nasilničkog ponašanja prema zaposlenima u OK radiju i No koment kafeu, Dejan Nikolić Kantar osuđen je na 14 meseci zatvora, a Bojan Tanasković i Slaviša Kocić na po osam… »

Vesti dana »