Povezane vesti

Žika Jakšić se suočio sa zdravstvenim problemom usred strane države: „Došlo mi je da pucam sebi u glavu“

Žika Jakšić se suočio sa zdravstvenim problemom usred strane države: „Došlo mi je da pucam sebi u glavu“

Nova 03.02.2023
Nepredviđena situacija. Žika Jakšić iza sebe ima višedecenijsku karijeru, a poslednjih godina gledamo ga u talent-šou programu za starije pevače, „Nikad nije kasno“. Tokom svog radnog veka imao je priliku da putuje po celom svetu, međutim na nekim… »
"Došlo mi je da pucam sam sebi u glavu": Žika Jakšić usred noći bio na mukama - otkrio šta ga je snašlo van Srbije!

"Došlo mi je da pucam sam sebi u glavu": Žika Jakšić usred noći bio na mukama - otkrio šta ga je snašlo van Srbije!

Mondo 03.02.2023
Žika Jakšić je ispričao kakvu je neprijatnu situaciju doživeo svojevremeno u Beču, s kojom se jedva tada izborio. Žika Jakšić je ispričao kakvu je neprijatnu situaciju doživeo svojevremeno u Beču, s kojom se jedva tada izborio. Žika Jakšić je poznat kao… »
"Došlo mi je da pucam sebi u glavu": Žika Jakšić imao zdravstveni problem u stranoj državi: Niko nije mogao da mu pomogne

"Došlo mi je da pucam sebi u glavu": Žika Jakšić imao zdravstveni problem u stranoj državi: Niko nije mogao da mu pomogne

Blic 03.02.2023
Žika Jakšić je tokom svoje višedecenijske karijere imao priliku da putuje po celom svetu, međutim na nekim putovanjima se dese i nepredviđene situacije na koje ne možemo da računamo koje mogu da nas izbace iz takta, što se svojevremeno desilo i Žiki… »

Vesti dana »