Povezane vesti
"Muka živa je bila" Žika Jakšić ispričao stresnu situaciju sa putovanja, nije imao ko da mu pomogne! Užas
Kurir 03.02.2023
Muzičar i voditelj Žika Jakšić je tokom svoje višedecenijske karijere imao priliku da putuje po celom svetu, međutim na nekim putovanjima se dese i nepredviđene situacije na koje ne možemo da računamo koje mogu da nas izbace iz takta, što se… »
Žika Jakšić se suočio sa zdravstvenim problemom usred strane države: „Došlo mi je da pucam sebi u glavu“
Nova 03.02.2023
Nepredviđena situacija. Žika Jakšić iza sebe ima višedecenijsku karijeru, a poslednjih godina gledamo ga u talent-šou programu za starije pevače, „Nikad nije kasno“. Tokom svog radnog veka imao je priliku da putuje po celom svetu, međutim na… »
"Došlo mi je da pucam sam sebi u glavu": Žika Jakšić usred noći bio na mukama - otkrio šta ga je snašlo van Srbije!
Mondo 03.02.2023
Žika Jakšić je ispričao kakvu je neprijatnu situaciju doživeo svojevremeno u Beču, s kojom se jedva tada izborio. Žika Jakšić je ispričao kakvu je neprijatnu situaciju doživeo svojevremeno u Beču, s kojom se jedva tada izborio. Žika Jakšić… »
"Došlo mi je da pucam sebi u glavu": Žika Jakšić imao zdravstveni problem u stranoj državi: Niko nije mogao da mu pomogne
Blic 03.02.2023
Žika Jakšić je tokom svoje višedecenijske karijere imao priliku da putuje po celom svetu, međutim na nekim putovanjima se dese i nepredviđene situacije na koje ne možemo da računamo koje mogu da nas izbace iz takta, što se svojevremeno desilo i… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana
Ovo je ubica putinovog generala! Objavljen snimak Federalne službe bezbednosti, detaljno opisao kako je izvršio likvidaciju u Moskvi (foto, video)
Kurir pre 9 minutajoš 15 povezanih
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad na studente ispred FDU krajem novembra
Insajder pre 57 minutajoš 13 povezanih
Odalović: Vraćanje Deklaraciji o nestalima daje nadu porodicama, Priština je bila prepreka
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih
Fenomenalna partija Vašingtona: Amerikanac pokazao zbog čega je Žoc insistirao na njegovom dolasku u Partizan! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 12 povezanih