Повезане вести
Оптужени припадници Беливукове групе завршили испитивање Лалића
ИндексОнлине 03.02.2023
БЕОГРА – У Специјалном суду у Београду данас је испитивањем окривљеног- сарадника Срђана Лалића настављено суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припадници се тррете за најтежа… »
Готово суђење за данас Лалић о припреми нереда и атентату на Вучића: 400 навијача било под контролом Беливука
Ало 03.02.2023
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу и осталим оптуженима за седам убистава, силовање, отмице, трговину дрогом и оружјем. Фото: Владимир Марковић Погледај галерију Фото… »
Миљковић и лалић у клинчу дотакли се и месарове љубавнице "Рекао си да је она лепша од твоје жене"
Ало 03.02.2023
Пред Специјалним судом у Београду, данас се наставило суђење припадницима клана Вељка Беливука и Марка Миљковића. Лалић: Ја знам да твоја љубавница има Скај који си јој купио и који је користила. Фото: Ало.рс Погледај… »
Беливук Лалићу: Да ли сам ја вежбао да пуцам у председника Александра Вучића
Н1 Инфо 03.02.2023
Криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића у Специјалном суду у Београду настављено је суђење за седам тешких убистава, отмице, мучење, силовање, продају дроге и недозвољено држање оружја. Окривљеног сарадника… »
Скидали косу својих жртава па их млели у машини за месо Откривени шокантни детаљи злочина на суђењу криминалној групи Вељка…
Ало 03.02.2023
Оптужени за организовање криминалне групе Вељко Беливук наставио је данас да испутује окривљеног-сарадника Срђана Лалића, на суђењу тој групи која се теретии за седам убистава, трговину дрогом, незаконито ношење и држање… »
Веља невоља испитује сведока-окривљеног о машини за млевење меса Беливук: Од када су кости тврђе од косе?
Ало 03.02.2023
Пред Специјалним судом у Београду, данас се наставља суђење припадницима клана Вељка Беливука и Марка Миљковића, на којем ће Срђан Лалић, познатији као Насмејани кољач, наставити да одговара на питања некадашњих сарадника… »
Напета атмосфера у судници Беливук и Лалић данас лицем у лице - наставља се суђење криминалној групи
Ало 03.02.2023
Беливуку и његовој групи се на терет ставља седам убистава, трговина дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмице и силовање. Суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића одржава се данас у… »
Вести дана »
Привредна хроника: Раст привредних активности на територији града Крагујевца
РТК пре 2 сатајош 1 повезана
Замало од готовог – вересија: Партизан славио против Звезде на старту полуфиналне серије АБА лиге
Данас пре 4 сатијош 4 повезане
Београдски водовод: Новобеоградски Блок 19 и делови Звездаре сутра без воде
Данас пре 9 сатијош 1 повезана