Повезане вести
Пензионер нађен мртав у стану на Врачару: Комшије у шоку: "Јуче сам га видео, био је расположен"
Блиц 03.02.2023
Драган В. (71), чије је тело нађено са убодним ранама на Врачару био је, како тврде комшије, пензионер и наводно је живео сам у стану. - Јуче сам га последњи пут видео, био је расположен. Не знам шта се ту догодило нити ко га је… »
Ужас на Врачару! Пронађено тело мушкарца у стану: Имао убодне ране нанесене овим предметом
Мондо 03.02.2023
Пронађено тело мушкарца на Врачару. Пронађено тело мушкарца на Врачару. У стану у Улици Симе Угуманова на Врачару у Београду данас је пронађено тело мушкарца (71). Како се наводи, реч је о Драгану Б. На телу су се налазиле убодне… »
Хорор на Врачару: У стану пронађено тело мушкарца са убодним ранама
Курир 03.02.2023
Тело Драгана Б. (71) пронађено је данас у стану у Улици Симе Игуманова на Врачару са убодним ранама од оштрог предмета. Полицији је у 11.40 пријављено да је пронађен леш. Полиција обавља увиђај, а тело је послато на обдукцију… »
Ужас на Врачару: Нађено избодено тело мушкарца у стану
Телеграф 03.02.2023
Тело је послато на обдукцију. Тело Драгана Б. (71) пронађено је данас у стану у Улици Симе Угуманова са убодним ранама од оштрог предмета. Полиција обавља увиђај, а тело је послато на обдукцију која ће показати да ли је Драган… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 32 минутајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 47 минутајош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане