Povezane vesti
"Nabacivala je Zvezdanu druge devojke": Skandalozno priznanje Anine drugarice, podržala Anđelu: "Koja nije bila sa oženjenim?!"…
Blic 03.02.2023
Starleta i bivša učesnica "Parova", Jovana Novakov Šmizla, koja je inače dobra drugarica Ane Ćurčić, gostujući u emisiji šokirala je javnost kada je iznela tvrdnje da je Ana svom suprugu Zvezdanu Slavniću nabacivala devojke van rijalitija. - Ja sada mogu… »
Bliska prijateljica iznela prljav veš o slavnićima! Ana je Zvezdanu nabacivala devojke, a Anđela mu se stvarno svidela!
Mondo 03.02.2023
Jovana Novakov Šmizla pomrsiće konce dodatno ukoliko uđe u Zadrugu, jer mnogo toga zna o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću. Jovana Novakov Šmizla pomrsiće konce dodatno ukoliko uđe u Zadrugu, jer mnogo toga zna o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću. Nekadašnja… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana