Повезане вести

Марко Ракоњац појачао напад Звезде из московске Локомотиве

Марко Ракоњац појачао напад Звезде из московске Локомотиве

Еуроневс 03.02.2023
Српски фудбалер Марко Ракоњац нови је играч Црвене звезде, објавио је клуб на званичном сајту. Млади фудбалер је у Црвену звезду дошао као позајмљени играч московске Локомотиве. "Од малих ногу сам желео да дођем у Црвену звезду… »
Звезда довела шпица: Од малих ногу сам желео да дођем у Црвену звезду

Звезда довела шпица: Од малих ногу сам желео да дођем у Црвену звезду

Спортски журнал 03.02.2023
Као што смо и најавили Марко Ракоњац је данас потписао уговор са црвено-белима. Црвена звезда је ангажовала још једног фудбалера у зимском прелазном року, а реч је о нападачу Марку Ракоњцу који је стигао на позајмицу до краја… »
Звезда потврдила: Стигао нападач из Русије

Звезда потврдила: Стигао нападач из Русије

Нова 03.02.2023
Црвено-бели решили питање шпица за пролеће. Марко Ракоњац, доскорашњи фудбалер Локомотиве из Москве, нови је играч Црвене звезде, потврдио је клуб са Маракане. „Од малих ногу сам желео да дођем у Црвену звезду и хвала свим… »
Сада и званично: Марко Ракоњац је нови нападач Црвене звезде! (видео)

Сада и званично: Марко Ракоњац је нови нападач Црвене звезде! (видео)

Хот спорт 03.02.2023
Мркела пожелео добродошлицу младом голгетеру! Црвена звезда је ангажовала још једног фудбалера у зимском прелазном року, а реч је о нападачу Марку Ракоњцу који је стигао на позајмицу до краја сезоне, уз могућност откупа. – Од… »
Звезда довела шпица - стигао је из Русије! Игра за репрезентацију, знамо га из домаће лиге, а одувек је хтео на Маракану

Звезда довела шпица - стигао је из Русије! Игра за репрезентацију, знамо га из домаће лиге, а одувек је хтео на Маракану

Мондо 03.02.2023
Црвена звезда је јача за новог нападача у овом прелазном року, пошто је тим појачао Марко Ракоњац. Црвена звезда је јача за новог нападача у овом прелазном року, пошто је тим појачао Марко Ракоњац. Црвена звезда има новог… »
"Делије" су ово чекале: Црвена звезда довела новог нападача (видео)

"Делије" су ово чекале: Црвена звезда довела новог нападача (видео)

Вечерње новости 03.02.2023
ФК Црвена звезда је ангажовала још једног фудбалера у зимском прелазном року. Фото: Новости архива/М. В. Реч је о нападачу Марку Ракоњцу који је стигао из московске Локомотиве на позајмицу до краја сезоне, уз могућност откупа… »

Вести дана »