Povezane vesti
Rakonjac novi fudbaler Crvene zvezde
Politika 03.02.2023
Crnogorski fudbaler Marko Rakonjac novi je igrač Crvene zvezde, potvrdio je danas klub. Rakonjac u Zvezdu stiže na pozajmicu iz moskovske Lokomotive. „Od malih nogu sam želeo da dođem u Crvenu zvezdu i hvala svim ljudima koji su učestvovali u tome… »
Marko Rakonjac pojačao napad Zvezde iz moskovske Lokomotive
Euronews 03.02.2023
Srpski fudbaler Marko Rakonjac novi je igrač Crvene zvezde, objavio je klub na zvaničnom sajtu. Mladi fudbaler je u Crvenu zvezdu došao kao pozajmljeni igrač moskovske Lokomotive. "Od malih nogu sam želeo da dođem u Crvenu zvezdu i hvala svim… »
Zvezda dovela špica: Od malih nogu sam želeo da dođem u Crvenu zvezdu
Sportski žurnal 03.02.2023
Kao što smo i najavili Marko Rakonjac je danas potpisao ugovor sa crveno-belima. Crvena zvezda je angažovala još jednog fudbalera u zimskom prelaznom roku, a reč je o napadaču Marku Rakonjcu koji je stigao na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost… »
Zvezda potvrdila: Stigao napadač iz Rusije
Nova 03.02.2023
Crveno-beli rešili pitanje špica za proleće. Marko Rakonjac, doskorašnji fudbaler Lokomotive iz Moskve, novi je igrač Crvene zvezde, potvrdio je klub sa Marakane. „Od malih nogu sam želeo da dođem u Crvenu zvezdu i hvala svim ljudima koji su… »
Sada i zvanično: Marko Rakonjac je novi napadač Crvene zvezde! (video)
Hot sport 03.02.2023
Mrkela poželeo dobrodošlicu mladom golgeteru! Crvena zvezda je angažovala još jednog fudbalera u zimskom prelaznom roku, a reč je o napadaču Marku Rakonjcu koji je stigao na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa. – Od malih nogu sam… »
Zvezda dovela špica - stigao je iz Rusije! Igra za reprezentaciju, znamo ga iz domaće lige, a oduvek je hteo na Marakanu
Mondo 03.02.2023
Crvena zvezda je jača za novog napadača u ovom prelaznom roku, pošto je tim pojačao Marko Rakonjac. Crvena zvezda je jača za novog napadača u ovom prelaznom roku, pošto je tim pojačao Marko Rakonjac. Crvena zvezda ima novog napadača! Dugo se… »
"Delije" su ovo čekale: Crvena zvezda dovela novog napadača (video)
Večernje novosti 03.02.2023
FK Crvena zvezda je angažovala još jednog fudbalera u zimskom prelaznom roku. Foto: Novosti arhiva/M. V. Reč je o napadaču Marku Rakonjcu koji je stigao iz moskovske Lokomotive na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa. Marko Rakonjac -… »
Zvanično - Marko Rakonjac potpisao: "Od malena sam želeo u Zvezdu!"
Sportske.net 03.02.2023
Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je danas novo pojačanje u vidu napadača Marka Rakonjca koji se vraća u srpski fudbal. On stiže na pozajmicu do kraja sezone uz mogućnost otkupa njegovog ugovora od moskovske Lokomotive. "Od malih nogu sam… »
Vesti dana »
Dominacija Nikole Jokića: Srbin kao po navici razbio Lejkerse u Los Anđelesu! (video)
Hot sport pre 47 minutajoš 12 povezanih
Srbija osvanula u debelom zimskom minusu! U ovom gradu je izmereno -13 stepeni! Upaljen meteo alarm, čeka nas preokret! A evo kad opet stiže sneg (foto)
Kurir pre 54 minutajoš 10 povezanih
(Video) Najemotivniji trenutak na koncertu tanje Savić: Pevačica sišla u publiku, a ove reči su odzvanjale Arenom
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih