Повезане вести
Ана одустаје од задруге? "Теже је него што сам мислила", не може да верује шта ју је снашло: "Припремам се на нешто"
Блиц 04.02.2023
Ана Ћурчић недавно је ушла у ријалити "Задруга 6", а чини се да се у њему не сналази најбоље. - Утисци су ми променљиви. Разних емоција имам. Срећу на кратке моменте, више је патња. Проживљавање свега што ме чека - рекла је… »
Анђела и Звездан се помирили након хаоса са Аном: "Срце ће да ми стане", поручује да је љут на себе (видео)
Блиц 04.02.2023
Анђела Ђуричић и Звездан Славнић помирили су се у ријалитију "Задруга", након хаоса који је настао са Аном Ћурчић, његовом невенчаном супругом. Ана Ћурчић и Анђела Ђуричић су се, наиме, вечерас жестоко сукобиле, а онда је… »
Звездан након жестоког окршаја са Аном отрчао љубавници: "Је л' си љута на мене нешто?" Она му жестоко одбрусила
Блиц 03.02.2023
Звездан Славнић, учесник "Задруге 6" пришао је својој љубавници, Анђели Ђуричић, након сукоба са, сада већ бившом супругом, Аном Ћурчић. Наиме, Звездан је желео да разговарају, али га је жестоко изнервирала чињеница да је… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 6 сатијош 1 повезана