Povezane vesti
Hodža pod istragom
Vesti online 04.02.2023
Glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u mestu Kozarac pored Prijedora Amir Mahić koji je na Savindan u “besedi” pred vernicima u lokalnoj džamiji izneo niz gnusnih opaski na račun Svetog Save suočen je s policijskom istragom, ali i… »
Imamu zbog govora mržnje preti 12 godina zatvora: Skandalozne poruke predstavnika islamske zajednice kod Prijedora ustalasale…
Večernje novosti 04.02.2023
POLICIJSKA uprava Prijedor pokrenula je postupak protiv imama iz Kozarca Amira Mahića zbog navodnog širenja mržnje. Foto: Printskrin Jutjub/Kozarac.eu Skandalozan govor imama Mahića i video-snimak u kojem pred vernicima u džamiji srpskog… »
Disciplinski postupak: Imam iz Kozarca se izvinio za reči protiv Svetog Save i Srba
Blic 03.02.2023
Amir Mahić, imam iz Kozarca kod Prijedora, izvinio se danas na hudbi pred islamskim vernicima za govor tokom kojeg je srpskog svetitelja Savu nazvao začetnikom fašizma, a Srpsku pravoslavnu crkvu - sektom. Podsećamo, Mahić je tokom službe na… »
Vesti dana »
Produžena studentska blokada mosta u Novom Sadu, Vučić kritikuje 'vašarsku atmosferu'
BBC News pre 12 minutajoš 38 povezanih
Blokada mosta Slobode u Novom Sadu produžena: Odlučeno da traje još 3 sata (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 33 povezane
Advokatska komora Srbije stupa u jednomesečnu obustavu rada
Serbian News Media pre 23 minutajoš 25 povezanih