Повезане вести

Хоџа под истрагом

Хоџа под истрагом

Вести онлине 04.02.2023
Главни имам Меџлиса Исламске заједнице у месту Козарац поред Приједора Амир Махић који је на Савиндан у “беседи” пред верницима у локалној џамији изнео низ гнусних опаски на рачун Светог Саве суочен је с полицијском истрагом… »
Имаму због говора мржње прети 12 година затвора: Скандалозне поруке представника исламске заједнице код Приједора усталасале…

Имаму због говора мржње прети 12 година затвора: Скандалозне поруке представника исламске заједнице код Приједора усталасале…

Вечерње новости 04.02.2023
ПОЛИЦИЈСКА управа Приједор покренула је поступак против имама из Козарца Амира Махића због наводног ширења мржње. Фото: Принтскрин Јутјуб/Козарац.еу Скандалозан говор имама Махића и видео-снимак у којем пред верницима у џамији… »
Дисциплински поступак: Имам из Козарца се извинио за речи против Светог Саве и Срба

Дисциплински поступак: Имам из Козарца се извинио за речи против Светог Саве и Срба

Блиц 03.02.2023
Амир Махић, имам из Козарца код Приједора, извинио се данас на худби пред исламским верницима за говор током којег је српског светитеља Саву назвао зачетником фашизма, а Српску православну цркву - сектом. Подсећамо, Махић је… »

Вести дана »