Povezane vesti
Hodža pod istragom
Vesti online 04.02.2023
Glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u mestu Kozarac pored Prijedora Amir Mahić koji je na Savindan u “besedi” pred vernicima u lokalnoj džamiji izneo niz gnusnih opaski na račun Svetog Save suočen je s policijskom istragom, ali i disciplinskim… »
Imamu zbog govora mržnje preti 12 godina zatvora: Skandalozne poruke predstavnika islamske zajednice kod Prijedora ustalasale…
Večernje novosti 04.02.2023
POLICIJSKA uprava Prijedor pokrenula je postupak protiv imama iz Kozarca Amira Mahića zbog navodnog širenja mržnje. Foto: Printskrin Jutjub/Kozarac.eu Skandalozan govor imama Mahića i video-snimak u kojem pred vernicima u džamiji srpskog prosvetitelja… »
Disciplinski postupak: Imam iz Kozarca se izvinio za reči protiv Svetog Save i Srba
Blic 03.02.2023
Amir Mahić, imam iz Kozarca kod Prijedora, izvinio se danas na hudbi pred islamskim vernicima za govor tokom kojeg je srpskog svetitelja Savu nazvao začetnikom fašizma, a Srpsku pravoslavnu crkvu - sektom. Podsećamo, Mahić je tokom službe na Savindan… »
Vesti dana »

Paklene vrućine ne popuštaju: Temperatura do 40 stepeni, osveženje tek krajem nedelje
Serbian News Media pre 20 minutajoš 28 povezanih

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći
Serbian News Media pre 10 minutajoš 30 povezanih

Zelenski kipti od besa! Tramp oduvao evropske šefove, svi planovi im pali u vodu!
Alo pre 21 minutajoš 20 povezanih

Dodik: Srpska na raskršću, ili distanciranje od Sarajeva ili prestanak postojanja
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih

Kroz Kipar do prave forme – Srbija na novom testu pred Evrobasket (RTS1, 16.00)
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih