Повезане вести
Двојица од тројице нападача на Бобана Ђузића пуштени из притвора, породица добила нове претње
Политика 04.02.2023
Василије Арсић, адвокат младића српске националности Бобана Ђузића, који је у петак избоден ножем у општини Клокот, изјавио је данас да нема никакве информације од косовске полиције, већ само од породице да су двојица од тројице… »
Обезбеђен адвокат за младића нападнутог код Витине, двојица нападача пуштена
Н1 Инфо 04.02.2023
Василије Арсић, адвокат српског младића Бобана Ђузића који је нападнут ножем у Могили код Витине, рекао је да су према подацима које има од породице Ђузић двојица од тројице нападача пуштена кући, а да је један задржан у… »
Ђузићев адвокат: Двојица од тројице нападача пуштени кући, један у притвору
Еуроневс 04.02.2023
Василије Арсић, адвокат младића српске националности Бобана Ђузића (20), који је избоден ножем у селу Могила у општини Клокот изјавио је за Тањуг да нема никакве информације од косовске полиције, већ само од породице да су… »
Адвокат избоденог српског младића: Очекујем да институције буду на свом нивоу, да одраде поступак
Телеграф 04.02.2023
" Ја се данас после подне укључујем у процес, па ћу након тога што контактирам тузиоца и видим које је он радње спровео, које је доказе прикупио, да имам више информација", рекао је Всилије Арсић. Василије Арсић, адвокат… »
"Избоден је из чиста мира, док је шетао пса": Отац рањеног младића са Косова: Албанци наставили да провоцирају, дошли ми на…
Блиц 04.02.2023
Син ми је добро, ушили су му рану, али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили, а оног старијег од 46 година су задржали, каже Ивица Ђузић, отац Бобана Ђузића (19), која су… »
Истрага након убадања Србина! Адвокат повређеног Бобана Ђузића: Надам се да ће ускоро бити подигнута оптужница против нападача…
Курир 04.02.2023
Адвокат Василије Арсић заступаће Бобана Ђузића из Витине, кога су јуче у селу Могила Албанци изболи ножем, каже да је се још увек сакупљају докази након чега очекује да ће против нападача бити подигнута оптужница. Арсић, кога је… »
Отац младића избоденог код Витине: Ухапшени нападачи, од Србије тражим адвоката
Н1 Инфо 04.02.2023
Ивица Ђузић, отац младића ког су Албанци напали ножем у Могили код Витине, рекао је да је полиција привела тројицу нападача, али да је незванично сазнао да је један од њих ослобођен, те замолио државу Србију да му обезбеди… »
Канцеларија за КиМ обезбедиће адвоката за Бобана Ђузића који је избоден код Витине
Еуроневс 04.02.2023
Канцеларија за Косово и Метохију обезбедиће адвоката за Бобана Ђузића кога су јуче Албанци изболи у Могили код Витине, потврђено је за Еуроневс Србија. Његов отац Ивица Ђузић претходно је изјавио да је полиција привела тројицу… »
Потврђено за Телеграф: Држава ће обезбедити адвоката за Бобана Ђузића
Телеграф 04.02.2023
Двадесетогодишњи младић српске националности Бобан Ђузић, избоден је данас ножем у пределу рамена, у селу Могила, у општини Клокот. Канцеларија за Косово и Метохију обезбедиће адвоката за Бобана Ђузића кога су јуче Албанци… »
Отац убоденог Бобана Ђузића замолио државу да му обезбеди адвоката
Данас 04.02.2023
Отац младића Бобана Ђузића, двапут убоденог ножем у Могили код Витине, изјавио је да је полиција привела тројицу нападача али да је незванично сазнао да је један од њих ослобођен, и замолио државу да му обезбеди адвоката јер он… »
"Знам ко ме је напао": Познато стање рањеног младића са КиМ, Бобан шетао пса, па га пресрели Албанци
Телеграф 04.02.2023
Канцеларија за КиМ саопштила је да је напад последица директне антисрпске политике Аљбина Куртија. Бобан Ђузић (20) који је рањен ножем код Витине рекао је за РТС да су га тројица Албанаца напала с леђа, из чиста мира, а… »
Бобан Ђузић: Напала су ме тројица Албанаца из мог села, нисам могао да се браним
Данас 03.02.2023
Бобан Ђузић из Могиле каже за Косово онлајн да су га данас напала тројица Албанаца и ранила ножем у леђа. Бобан каже да познаје нападаче, али да не зна повод за напад „Данас су ме напали Албанци из чиста мира, док са се враћао из… »
Канцеларија за Косово и Метохију: Рањени младић збринут у болници у Пасјану
Данас 03.02.2023
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је данас да ће Бобан Ђузић (20) из Могиле коме је група Албанаца нанела два убода ножем у раме, провести наредне дане у болници у Пасјану како би се његово здравствено стање пратило и… »
Вести дана »

Годину дана након трагедије у Новом Саду: Европски парламент захтева правду и демократске реформе у Србији Ново
РЕУЦ пре 4 сатијош 30 повезаних

Студенти и ђаци из Зрењанина и Вршца крећу пешке за Нови Сад
Радио 021 пре 20 минутајош 27 повезаних

Шта су усвојили посланици Скупштине: Допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо…
Нова економија пре 7 сатијош 46 повезаних

Све се сад видело: Русија стала у одбрану Србије и – међународног поретка
Спутник пре 2 сатајош 34 повезане

Уживо гранатирано нафтно постројење у дагестану! Одјекују експлозије
Ало пре 39 минутајош 97 повезаних