Повезане вести

Тражила ми је 300 евра да не заврши на улици као пас! Анђелин бивши дечко испричао како га је насамарила - "Морбидно је"

Тражила ми је 300 евра да не заврши на улици као пас! Анђелин бивши дечко испричао како га је насамарила - "Морбидно је"

Мондо 04.02.2023
Бивши дечко Анђеле Ђуричић из Црне Горе први пут се огласио за медије, у јеку прича које круже о "моралној" задругарки. Бивши дечко Анђеле Ђуричић из Црне Горе први пут се огласио за медије, у јеку прича које круже о "моралној"… »
Огласио се бивши дечко анђеле Ђуричић: Открио њену мрачну тајну: "Тражила ми је 300 евра да не заврши на улици"

Огласио се бивши дечко анђеле Ђуричић: Открио њену мрачну тајну: "Тражила ми је 300 евра да не заврши на улици"

Блиц 04.02.2023
Анђела Ђуричић увек је у ријалитију "Задруга" истицала свој морал, а њена прича пала је у воду када је озваничила везу са Звезданом Славнићем, који је живео у ванбрачној заједници са Аном Ћурчић. Анђела је у " Задрузи" истакла… »
Мрачна прошлост анђеле Ђуричић Бивши дечко разоткрио до сржи задругарку: "Тражила ми је 300 евра да не заврши на улици као пас"…

Мрачна прошлост анђеле Ђуричић Бивши дечко разоткрио до сржи задругарку: "Тражила ми је 300 евра да не заврши на улици као пас"…

Курир 04.02.2023
Задругарка Анђела Ђуричић одувек је истицала да је најморалнија девојка у Белој кући, као и да настоји да њен образ остане чист. Међутим, упловивши у везу са ожењеним задругаром, Звезданом Славнићем, показала је тоталну другу… »
Од срамоте решили да се селе! Анђелини родитељи продају породичну кућу за 390.000 евра, Ђуричићева нема где да сде врати?!…

Од срамоте решили да се селе! Анђелини родитељи продају породичну кућу за 390.000 евра, Ђуричићева нема где да сде врати?!…

Курир 04.02.2023
Родитељи Анђеле Ђуричић (24) згрожени су ћеркиним понашањем у "Задрузи 6" и због срамоте се селе из Херцег Новог. Они су решили да продају породичну кућу у насељу Ђеновићи, и то за 390.000 евра, сазнају домаћи медији… »
Анђелини родитељи се селе из Херцег Новог, продају родну кућу за 390.000 евра: "Срамота их је како се њихова ћерка понаша"…

Анђелини родитељи се селе из Херцег Новог, продају родну кућу за 390.000 евра: "Срамота их је како се њихова ћерка понаша"…

Блиц 04.02.2023
Анђела Ђуричић у центру је скандала откако је упловила у везу са Звезданом Славнићем који је 22 године старији од ње. Њено понашање изненадило је многе, а највише њене родитеље, који наводно од срамоте не излазе на улицу и… »
Анђелиној мајци позлило због њеног интимног односа са Звезданом? Породица Ђуричићеве огорчена: "зна да је гледају"

Анђелиној мајци позлило због њеног интимног односа са Звезданом? Породица Ђуричићеве огорчена: "зна да је гледају"

Блиц 04.02.2023
Задругарка Анђела Ђуричић шокирала је све када је започела везу са 22 године старијим Звезданом Славнићем, који је са њом преварио супругу Ану Ћурчић. Она се у прошлој сезони ријалитија представљала као смерна девојка, те је… »

Вести дана »