Povezane vesti
Gostu rekla "daj roleks" i nije mu vratila! Snimak srpske pevačice napravio haos, oglasila se - "Nekulturno je..."
Mondo 04.02.2023
Zorana Mićanović oglasila se nakon što je snimak na kom muškarcu iz publike traži roleks, napravio pravu pometnju na mrežama. Zorana Mićanović oglasila se nakon što je snimak na kom muškarcu iz publike traži roleks, napravio pravu pometnju na mrežama… »
"Uzela sam roleks, nekulturno je vraćati poklon" Zorana Sikter odgovara na napade zbog skupocenog sata! Bakšišu se u zube ne…
Kurir 04.02.2023
Pevačica Zorana Mićanović našla se na meti pojedinih korisnika društvenih mreža jer je od gosta u jednom lokalu uzela roleks. Dok je ona izvodila jednu pesmu, atmosfera je dostigla najviši nivo i on je s ruke skinuo skupoceni sat i dao ga pevačici. Pre… »
Vesti dana »
"Sećam se kad sam ugledao Novaka": Siner pamti šta se desilo pre 15 godina i strepi od najvećeg
Mondo pre 53 minutajoš 49 povezanih
Rakete lete na Bliskom istoku: Sad brutalno spržile 80 ciljeva u Iranu, Teheran odmah udario na američke baze
Mondo pre 18 minutajoš 21 povezana
Đoković u svom 15. polufinalu Vimbldona: Iskontrolisao sam nerve, ovo su momenti zbog kojih i dalje igram
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 23 povezane