Повезане вести

''Криминалац на батерије и психопата'' Бивши задругар урнисао Славнића због понашања према женама, па признао: Јавила ми се…

''Криминалац на батерије и психопата'' Бивши задругар урнисао Славнића због понашања према женама, па признао: Јавила ми се…

Курир 05.02.2023
Бранко Геров, бивши задругар, кога је већина јавности запамтила по бруталној свађи са Кристијаном Голубовићем, за Курир је проговорио о дописивању и контакту са бившом женом Звездана Славнића Аном Ћурчић, која му се јавила након… »
Дејан Драгојевић раскринкао Звездана и Ану: Све је ово договор, лоше копирају мене, Далилу и Цара

Дејан Драгојевић раскринкао Звездана и Ану: Све је ово договор, лоше копирају мене, Далилу и Цара

Свет & Скандал 05.02.2023
Дејан Драгојевић о Звездану и Ани нема лепо мишљење Победник пете сезоне „Задруге“, Дејан Драгојевић и током ове сезоне Задруге доживео је љубавни бродолом када је оставио Александру Николић поново због Филипа Цара са којим га… »
Потписујем да је све договор, али лоша глума! Дејан осуо паљбу на Звездана и Ану - Ушли да узму 50.000, копирају нас!

Потписујем да је све договор, али лоша глума! Дејан осуо паљбу на Звездана и Ану - Ушли да узму 50.000, копирају нас!

Мондо 05.02.2023
Дејан Драгојевић у неким сценама види сцене Далиле, Филипа Цара и себе, љубавни троугао који је обележио Задругу 5. Дејан Драгојевић у неким сценама види сцене Далиле, Филипа Цара и себе, љубавни троугао који је обележио… »
"На улици је због Моке Славнића": Ана криви Звездановог оца за његову криминалну прошлост: "Био је бесан"

"На улици је због Моке Славнића": Ана криви Звездановог оца за његову криминалну прошлост: "Био је бесан"

Блиц 04.02.2023
Ана Ћурчић ушла је у ријлалити "Задруга 6" након што ју је невенчани супруг Звездан Славнић јавно преварио са 22 године млађом Анђелом Ђуричић. Ана је у почетку за растанак са бившим мужем кривила његову љубавницу Анђелу, а… »

Вести дана »