Повезане вести

Поглавар Исламске заједнице у БиХ подржао имама који је вређао Светог Саву и СПЦ

Поглавар Исламске заједнице у БиХ подржао имама који је вређао Светог Саву и СПЦ

Спутник 05.02.2023
Поглавар Исламске заједнице у БиХ Хусеин Кавазовиц́ посетио је Козарац и пружио подршку имаму Амиру Махиц́у који је недавно српског светитеља Саву назвао зачетником фашизма, а Српску православну цркву - сектом. Махиц́ је… »
Свети сава је зачетник фашизма, СПЦ је секта: Уместо осуде скандалозне изјаве, имам Махић добио подршку са највише инстанце…

Свети сава је зачетник фашизма, СПЦ је секта: Уместо осуде скандалозне изјаве, имам Махић добио подршку са највише инстанце…

Вечерње новости 05.02.2023
ПОГЛАВАР Исламске заједнице у БиХ Хусеин Кавазовић посетио је Козарац и пружио подршку имаму Амиру Махићу који је недавно српског светитеља Саву назвао зачетником фашизма, а Српску православну цркву - сектом. Фото… »
Имам Махић позван на саслушање у МУП РС

Имам Махић позван на саслушање у МУП РС

Политика 05.02.2023
САРАЈЕВО – Главни имам Меџлиса Исламске заједнице у приједорском насељу Козарац, Амир Махић, који је у свом обраћању увредио православне вернике, а након чега се и извинио, позван је на саслушање у Одељење за борбу против… »
Имам Махић позван на саслушање у МУП Републике Српске

Имам Махић позван на саслушање у МУП Републике Српске

Телеграф 05.02.2023
Полицијска управа из Приједора упутила је позив имаму џамије у Козарцу, Махићу, да у својству осумњиченог дође на саслушање у полицијску станицу у уторак 7. фебруара и то у Одјељење за борбу против тероризма, екстремизма и… »

Вести дана »