Povezane vesti

Jokić tražio da Ne igra Ol-star: Trener otkrio kako je tekao razgovor i nasmejao sve

Jokić tražio da Ne igra Ol-star: Trener otkrio kako je tekao razgovor i nasmejao sve

Večernje novosti 05.02.2023
DENVER Nagetsi su se sastali sa Atlanta Hoksima u noćašnjem duelu NBA lige, slavio je ubedljivo tim iz Kolorada 128:108. FOTO: AP Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl učinak u sezoni. Iako je postojala bojazan da će propustiti ovaj meč, bio je u… »
Jokić neće da igra na Ol-staru - nikolin trener otkrio detalje: Srbin je među najvećim zvezdama, a to ga ne zanima!

Jokić neće da igra na Ol-staru - nikolin trener otkrio detalje: Srbin je među najvećim zvezdama, a to ga ne zanima!

Mondo 05.02.2023
Trener Denver Nagetsa imaće priliku da se i tokom Ol-star vikenda sretne sa Nikolom Jokićem, ali možda ne na istoj strani terena. Trener Denver Nagetsa imaće priliku da se i tokom Ol-star vikenda sretne sa Nikolom Jokićem, ali možda ne na istoj… »
‘Jokić me je pitao da ga Ne uvodim u igru, a ja sam rekao da će igrati 40 minuta’: Meloun o Jokiću i Ol-Staru! (video)

‘Jokić me je pitao da ga Ne uvodim u igru, a ja sam rekao da će igrati 40 minuta’: Meloun o Jokiću i Ol-Staru! (video)

Hot sport 05.02.2023
Gaje sjajan odnos! Sinoć su se u okviru NBA lige sastale ekipe Denvera Nagetsa i Atlanta Hoksa (128:108). Iako je bilo naznaka da će usred povrede propustiti ovaj meč, on je ipak bio na raspolaganju svojoj ekipi. Za 34 minuta na parketu, Jokić je… »
Opet Nikolin tripl-dabl, sada stradala Bogdanova Atlanta

N1 Info 05.02.2023
Nikola Jokić je ostvario 18. tripl-dabl u sezoni, a Denver je zadržao stoprocentni učinak kada se radi o pobedama kada najbolji igrač NBA lige ima takav učinak. Dobio je Denver ekipu Atlante 128:108. Nikola je imao 14 poena, 18 skokova i deset… »
Opet Jokićev tripl-dabl, Denver pobedio Bogdanovu Atlantu

Opet Jokićev tripl-dabl, Denver pobedio Bogdanovu Atlantu

Danas 05.02.2023
Nikola Jokić je ostvario 18. tripl-dabl u sezoni, a Denver je zadržao stoprocentni učinak kada se radi o pobedama kada najbolji igrač NBA lige ima takav učinak. Dobio je Denver ekipu Atlante 128:108. Nikola je imao 14 poena, 18 skokova i deset… »
Konačno! Tripl-dabl Nikole Jokića!

Konačno! Tripl-dabl Nikole Jokića!

Sportske.net 05.02.2023
Atlanta nije imala nikakvu šansu u Denveru. Džamal Marej ih je zasipao poenima, dao je 41, najviše u sezoni, Nikola Jokić, pa pretpostavljate, novi tripl-dabl, to više nije ni vest. Ovo je 18, u sezoni, 94. u regularnoj sezoni. Završio je sa 14… »
Blistavi Jokić: Denver nadigrao Atlantu, neverovatno veče Džamala Mareja! (video)

Blistavi Jokić: Denver nadigrao Atlantu, neverovatno veče Džamala Mareja! (video)

Hot sport 05.02.2023
Novi tripl-dabl za momka iz Sombora! Sinoć su se u okviru NBA lige sastale ekipe Denvera Nagetsa i Atlanta Hoksa. Slavio je domaćin rezultatom 128:108, a novi tripl-dabl učinak upisao je srpski centar, Nikola Jokić. Iako je bilo naznaka da će usred… »
Novi tripl-dabl za Jokića, Denver lako izašao na kraj sa Atlantom

Novi tripl-dabl za Jokića, Denver lako izašao na kraj sa Atlantom

Euronews 05.02.2023
Košarkaši Denvera rutinirali su Atlantu u noći za nama. Na kraju je bilo 128:108 (35:30, 35:22, 27:34, 31:22). U centru pažnje na ovom meču bili su Nikola Jokić i Džamal Marej. Srpski centar ostvario je 18. tripl-dabl učinak u sezoni, a duel je… »

Sport klub 05.02.2023
Podeli : Nikola Jokić je ostvario 18. tripl-dabl u sezoni, a Denver je zadržao stoprocentni učinak kada se radi o pobedama kada najbolji igrač NBA lige ima takav učinak. Dobio je Denver ekipu Atlante 128:108. Nikola je imao 14 poena, 18 skokova i… »
Nikola Jokić, kralj denvera! Nova MVP partija Somborca u "srpskom derbiju"

Nikola Jokić, kralj denvera! Nova MVP partija Somborca u "srpskom derbiju"

Večernje novosti 05.02.2023
DENVER Nagetsi su savladali Atlanta Hokse 128:108 uz novu MVP partiju Nikole Jokića. Dobro izdanje imao je i Bogdan Bogdanović. Tanjug/AP Nikola Jokić je sa lakoćom upisao novi tripl dabl. Imao je 14 poena, 18 skokova i 10 asistencija. Dok je na… »

Vesti dana »