Повезане вести

Јокић тражио да Не игра Ол-стар: Тренер открио како је текао разговор и насмејао све

Јокић тражио да Не игра Ол-стар: Тренер открио како је текао разговор и насмејао све

Вечерње новости 05.02.2023
ДЕНВЕР Нагетси су се састали са Атланта Хоксима у ноћашњем дуелу НБА лиге, славио је убедљиво тим из Колорада 128:108. ФОТО: АП Никола Јокић уписао је нови трипл-дабл учинак у сезони. Иако је постојала бојазан да ће пропустити… »
Јокић неће да игра на Ол-стару - николин тренер открио детаље: Србин је међу највећим звездама, а то га не занима!

Јокић неће да игра на Ол-стару - николин тренер открио детаље: Србин је међу највећим звездама, а то га не занима!

Мондо 05.02.2023
Тренер Денвер Нагетса имаће прилику да се и током Ол-стар викенда сретне са Николом Јокићем, али можда не на истој страни терена. Тренер Денвер Нагетса имаће прилику да се и током Ол-стар викенда сретне са Николом Јокићем, али… »
‘Јокић ме је питао да га Не уводим у игру, а ја сам рекао да ће играти 40 минута’: Мелоун о Јокићу и Ол-Стару! (видео)

‘Јокић ме је питао да га Не уводим у игру, а ја сам рекао да ће играти 40 минута’: Мелоун о Јокићу и Ол-Стару! (видео)

Хот спорт 05.02.2023
Гаје сјајан однос! Синоћ су се у оквиру НБА лиге састале екипе Денвера Нагетса и Атланта Хокса (128:108). Иако је било назнака да ће усред повреде пропустити овај меч, он је ипак био на располагању својој екипи. За 34 минута на… »
Опет Јокићев трипл-дабл, Денвер победио Богданову Атланту

Опет Јокићев трипл-дабл, Денвер победио Богданову Атланту

Данас 05.02.2023
Никола Јокић је остварио 18. трипл-дабл у сезони, а Денвер је задржао стопроцентни учинак када се ради о победама када најбољи играч НБА лиге има такав учинак. Добио је Денвер екипу Атланте 128:108. Никола је имао 14 поена, 18… »
Опет Николин трипл-дабл, сада страдала Богданова Атланта

Н1 Инфо 05.02.2023
Никола Јокић је остварио 18. трипл-дабл у сезони, а Денвер је задржао стопроцентни учинак када се ради о победама када најбољи играч НБА лиге има такав учинак. Добио је Денвер екипу Атланте 128:108. Никола је имао 14 поена, 18… »
Коначно! Трипл-дабл Николе Јокића!

Коначно! Трипл-дабл Николе Јокића!

Спортске.нет 05.02.2023
Атланта није имала никакву шансу у Денверу. Џамал Мареј их је засипао поенима, дао је 41, највише у сезони, Никола Јокић, па претпостављате, нови трипл-дабл, то више није ни вест. Ово је 18, у сезони, 94. у регуларној сезони… »
Блистави Јокић: Денвер надиграо Атланту, невероватно вече Џамала Мареја! (видео)

Блистави Јокић: Денвер надиграо Атланту, невероватно вече Џамала Мареја! (видео)

Хот спорт 05.02.2023
Нови трипл-дабл за момка из Сомбора! Синоћ су се у оквиру НБА лиге састале екипе Денвера Нагетса и Атланта Хокса. Славио је домаћин резултатом 128:108, а нови трипл-дабл учинак уписао је српски центар, Никола Јокић. Иако је било… »
Нови трипл-дабл за Јокића, Денвер лако изашао на крај са Атлантом

Нови трипл-дабл за Јокића, Денвер лако изашао на крај са Атлантом

Еуроневс 05.02.2023
Кошаркаши Денвера рутинирали су Атланту у ноћи за нама. На крају је било 128:108 (35:30, 35:22, 27:34, 31:22). У центру пажње на овом мечу били су Никола Јокић и Џамал Мареј. Српски центар остварио је 18. трипл-дабл учинак у… »

Спорт клуб 05.02.2023
Подели : Никола Јокић је остварио 18. трипл-дабл у сезони, а Денвер је задржао стопроцентни учинак када се ради о победама када најбољи играч НБА лиге има такав учинак. Добио је Денвер екипу Атланте 128:108. Никола је имао 14… »
Никола Јокић, краљ денвера! Нова МВП партија Сомборца у "српском дербију"

Никола Јокић, краљ денвера! Нова МВП партија Сомборца у "српском дербију"

Вечерње новости 05.02.2023
ДЕНВЕР Нагетси су савладали Атланта Хоксе 128:108 уз нову МВП партију Николе Јокића. Добро издање имао је и Богдан Богдановић. Тањуг/АП Никола Јокић је са лакоћом уписао нови трипл дабл. Имао је 14 поена, 18 скокова и 10… »

Вести дана »