Povezane vesti

Bivši izrealski premijer: 17 sporazuma bilo na stolu, ali Zapad nije želeo da pregovara sa Putinom

Bivši izrealski premijer: 17 sporazuma bilo na stolu, ali Zapad nije želeo da pregovara sa Putinom

Sputnik 05.02.2023
Pregovori predstavnika Rusije i Ukrajine u proleće 2022. godine, u kojima je kao posrednik učestvovao tadašnji izraelski premijer Naftali Benet, prekinuti su na inicijativu zapadnih zemalja, saopštio je Benet u intervjuu izraelskom 12 kanalu. Benet… »
Bivši premijer Izraela Benet: Putin me je uverio da neće ubiti Zelenskog

Bivši premijer Izraela Benet: Putin me je uverio da neće ubiti Zelenskog

Radio sto plus 05.02.2023
“On mi je dao dva velika obećanja”, rekao je Benet u sinoć objavljenom intervjuu o sastanku sa Putinom 5. marta 2022. godine kada je otputovao u Moskvu u nastojanju da posreduje neposredno posle početka ruske invazije. “Znao sam da je Zelenski… »
"Neću ubiti Zelenskog" Putin obećao, predsednik Ukrajine izašao iz bunkera i snimio ovo!

"Neću ubiti Zelenskog" Putin obećao, predsednik Ukrajine izašao iz bunkera i snimio ovo!

Alo 05.02.2023
Bivši izraelski premijer Naftali Benet, koji je početkom 2022. godine bio posrednik između rukovodstva Rusije i Ukrajine, ispričao je u intervjuu izraelskom 12 kanalu da ga je ruski lider Vladimir Putin na početku specijalne operacije u Ukrajini… »

Vesti dana »