Повезане вести

Бивши изреалски премијер: 17 споразума било на столу, али Запад није желео да преговара са Путином

Бивши изреалски премијер: 17 споразума било на столу, али Запад није желео да преговара са Путином

Спутник 05.02.2023
Преговори представника Русије и Украјине у пролец́е 2022. године, у којима је као посредник учествовао тадашњи израелски премијер Нафтали Бенет, прекинути су на иницијативу западних земаља, саопштио је Бенет у интервјуу… »
Бивши премијер Израела Бенет: Путин ме је уверио да неће убити Зеленског

Бивши премијер Израела Бенет: Путин ме је уверио да неће убити Зеленског

Радио сто плус 05.02.2023
“Он ми је дао два велика обећања”, рекао је Бенет у синоћ објављеном интервјуу о састанку са Путином 5. марта 2022. године када је отпутовао у Москву у настојању да посредује непосредно после почетка руске инвазије. “Знао сам… »
"Нећу убити Зеленског" Путин обећао, председник Украјине изашао из бункера и снимио ово!

"Нећу убити Зеленског" Путин обећао, председник Украјине изашао из бункера и снимио ово!

Ало 05.02.2023
Бивши израелски премијер Нафтали Бенет, који је почетком 2022. године био посредник између руководства Русије и Украјине, испричао је у интервјуу израелском 12 каналу да га је руски лидер Владимир Путин на почетку специјалне… »

Вести дана »