Povezane vesti
Žoze Murinjo: Mogao sam da napustim Romu u decembru
Euronews 05.02.2023
Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo priznao je da je u decembru prošle godine mogao da napusti rimski klub, ali da je odlučio da nastavi karijeru u Italiji. Italijanski mediji podsećaju da je Murinjo imao ponude da preuzme selekciju Portugalije i… »
Murinjo otkrio do sada nepoznate detalje: „Mogao sam da napustim Romu, ali…“
Hot sport 05.02.2023
Imao je mnoštvo ponuda. Trener Rome Žoze Murinjo, nakon dobre sezone, imao je ponude od nekoliko ekipa iz Premijer lige, ali i reprezentacije Portugala. Ipak, portugalski stručnjak je odlučio da ipak ostane u Italiji, a u razgovoru za tamošnje… »
Murinjo: Mogao sam u decembru da napustim Romu
Politika 05.02.2023
RIM – Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo priznao je da je u decembru prošle godine mogao da napusti rimski klub, ali da je odlučio da nastavi karijeru u Italiji. Italijanski mediji podsećaju da je Murinjo imao ponude da preuzme selekciju Portugalije… »
Vesti dana »

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu: Preminuo tinejdžer
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana

BLOG UŽIVO Novosadski studenti pozvali na šetnju za Vukašina: Završena blokada depoa GSP-a u Beogradu
Nova pre 10 minutajoš 71 povezana

(VIDEO) Poletela jaja ka funkcionerima SNS-a: U Nišu uporedo skup naprednjaka i zbor građana:
N1 Info pre 10 minutajoš 36 povezanih

Advokat o „zvučnom topu“: To što ne ispaljuje granatu kao tenk ili raketu kao avion, ne menja suštinu da se radi o oružju koje policija koristi protivzakonito
Nova pre 6 satijoš 11 povezanih

Tužilac: Lanac propusta i nezakonitih radnji doveo do požara u diskoteci u Kočanima
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih