Повезане вести

Кристијан Голубовић проговорио о познанству са Аном Ћурчић: "Кукала је на сав глас када је видела шта Звездан ради у…

Кристијан Голубовић проговорио о познанству са Аном Ћурчић: "Кукала је на сав глас када је видела шта Звездан ради у…

Блиц 05.02.2023
О Звездану Славнићу, његовој бившој жени Ани Ћурчић и љубавници Анђели Ђуричић данима се прича, а сада се љубавног троугла из "Задруге" дотакао и бивши учесник и бивши робијаш Кристијан Голубовић. Кристијан је, пре свега… »
Шок! У јутарњем признао своје најтеже кривично дело! Кристијан Голубовић све испричао - "Насрнуо сам ножем на њега..."

Шок! У јутарњем признао своје најтеже кривично дело! Кристијан Голубовић све испричао - "Насрнуо сам ножем на њега..."

Мондо 05.02.2023
Кристијан Голубовић све је шокирао када је пред камера признао своје натеже кривично дело за које је осуђен. Кристијан Голубовић све је шокирао када је пред камера признао своје натеже кривично дело за које је осуђен. Некадашњи… »
"Анђела се понаша као п*рно глумица" Кристијан забринут за Ђуричићкину породицу, проговорио о аниној љубавној вези с Ацом…

"Анђела се понаша као п*рно глумица" Кристијан забринут за Ђуричићкину породицу, проговорио о аниној љубавној вези с Ацом…

Курир 05.02.2023
Гост у ''Новом јутру'' код Јоване Јеремић на Пинк телевизији, гостовао је Кристијан Голубовић који је том приликом говорио о свом животу, али и анализирао дешавања из Задруге. Незаобилазна тема била је љубавни троугао Ане… »
Шок! Кристијан Голубовић први пут јавно признао своје најтеже кривично дело за које је осуђен, јавност занемела!

Шок! Кристијан Голубовић први пут јавно признао своје најтеже кривично дело за које је осуђен, јавност занемела!

Курир 05.02.2023
Кристијан Голубовић током гостовања код Јоване Јеремић у емисији ''Ново јутро'', говорио је о свом животу и осврнуо се на лоше коментаре као и осуде јавности са којом се годинама бори. Том приликом одговорио је на оптужбе и лоше… »
"Звездан је татин син, мене би за његово дело осудили на 20 година робије" Кристијан ударио на Славнића, па ово поручио моки!…

"Звездан је татин син, мене би за његово дело осудили на 20 година робије" Кристијан ударио на Славнића, па ово поручио моки!…

Курир 05.02.2023
Кристијан Голубовић гостовао је у ''Новом јутру'' код Јоване Јеремић на телевизији Пинк, те је одговорио на све спекулације које су се шириле у последње време, а то је да зна нешто више о Звездану Славнићу, али да о томе не жели… »

Вести дана »