Povezane vesti
„Video sam smrt, ćaskala je sa mnom i samo sam želeo da se oprostim s decom“
Nova 05.02.2023
Kratak božićni odmor u Rimu, pred kraj 2022. godine za slavnog britanskog književnika i scenaristu Hanifa Kurejšija pretvorio se u pakao. Naime, pisac je šetao Rimom i odjenom pao nasred ulice. Nije mogao da pomeri ni ruke ni noge, i hitno je prebačen u… »
Književnost i Velika Britanija: Smrt je ćaskala sa mnom, kaže Hanif Kurejši
Južne vesti 05.02.2023
Getty Images Od ranog uspeha sa delom „Moja lepa perionica", do romana „Buda iz predgrađa", Kurejši je nudio raznolika tumačenja klase, seksualnosti i religije Hanif Kurejši, scenarista koji je bio nominovan za Oskara, kaže za BBC da je video smrt pošto… »
Književnosti i Velika Britanija: Smrt je ćaskala sa mnom, kaže Hanif Kurejši
Danas 05.02.2023
Hanif Kurejši, scenarista koji je bio nominovan za Oskara, kaže za BBC da je video smrt pošto je ostao nepokretan usled pada u decembru. Višestruko nagrađeni autor knjige „Moja lepa perionica“ i „Buda iz predgrađa“ pao je tokom božićnih praznika u Rimu… »
Vesti dana »

Da li im verujete? MUP objavio koliko ljudi je juče bilo na protestima
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

Vremenska prognoza za sredu 3. septembar: Sutra pre podne sunčano, uveče nestabilno vreme
Beta pre 47 minutajoš 29 povezanih

Preuzimanje štafete i represija kada niko ne gleda: Komemorativni skupovi širom Srbije
Mašina pre 1 satjoš 23 povezane

Jančić: Kubik drva za najugroženija domaćinstva upola jeftiniji, 2.900 dinara
RTV pre 2 satajoš 29 povezanih

Ovo je slika dana sa Eurobasketa: Aleksi Avramoviću su Srbija i vera iznad svega, a ovako je to i pokazao
Telegraf pre 3 satajoš 37 povezanih