Povezane vesti
„Stajala sam sa rukama na leđima, bolela me kičma“: Bizarna objava Tee Tairović posle navodnog hapšenja
Nova 05.02.2023
Otkrila o čemu se radi. Nakon što se u medijima pojavila vest da je pevačica Tea Tairović navodno privedena u Švedskoj, a objavljene su i fotografije na kojima se vidi kako su joj ruke iza leđa, dok je policija pored nje. Iako su mnogi ovo preneli kao da… »
Oglasio se menadžer Tee Tairović nakon njenog privođenja: Otkrio šta se desilo u Švedskoj
Nova 05.02.2023
Pevačica je danas privedena. Nakon što je Telegraf objavio fotografije privođenja pevačice Tee Tairović u Švedskoj, njen menadžment se oglasio. Na fotografijama se vidi pevačica u haljini u kojoj je sinoć nastupila i ista frizura, sa lisicama na rukama… »
Isplivale slike "hapšenja" Tee Tairović: Elegantna haljina i ruke iza leđa - otkrila da li su joj stavili lisice!
Mondo 05.02.2023
Pevačica Tea Tairović našla se u centru skandala kada je objavljeno da je uhapšena posle nastupa u Švedskoj. Pevačica Tea Tairović našla se u centru skandala kada je objavljeno da je uhapšena posle nastupa u Švedskoj Pevačica Tea Tairović postala je tema… »
"Često držim luke iza leđa jer me boli kičma" Tea šokirala sve posle drame u Švedskoj, ovo je njeno obrazloženje nakon…
Kurir 05.02.2023
Nakon što je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Tea Tairović privedena u Švedskoj, ona se oglasila na svom Instagram profilu. Naime, kako se pisalo, folkerki su stavljene lisice na ruke, a od nje se nije odvajao policajac, a Teino… »
Reagovala Tea Tairović nakon vesti o hapšenju: "Veoma sam besna..."
Večernje novosti 05.02.2023
NAKON što je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Tea Tairović navodno privedena u Švedskoj, pevačica se oglasila u medijima. Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda Specijal Naime, kako se pisalo, folkerki su stavljene lisice na… »
Tea Tairović privedena u Švedskoj! Pevačici stavljene lisice na ruke tokom nastupa! Šok
Kurir 05.02.2023
Tea Tairović privedena je u Švedskoj. Folkerki su stavljene lisice na ruke, a od nje se nije odvajao policajac. Prilikom privođenja pevačica je bila u istoj haljini koju je nosila na nastupu, imala je i istu frizuru i šminku. Kako javljaju mediji nije se… »
Besna sam, odakle vam te informacije?! Tea Tairović se oglasila posle skandala - demantovala "i hapšenje i lisice"!
Mondo 05.02.2023
Pevačica Tea Tairović rekla da je nastup u Švedskoj protekao u najboljem redu. Pevačica Tea Tairović rekla da je nastup u Švedskoj protekao u najboljem redu Nedugo nakon što je u domaćim medijima odjeknula vest da je pevačica Tea Tairović privedena u… »
Tea dokazivala da ne sponzoriše teroriste! Privođenje u Švedskoj Tairovićki nije prvo! Drama se odvijala i u Nemačkoj!
Kurir 05.02.2023
Tei Tairović privođenje u Švedskoj nije prvo. Kao što je poznato problem s policijom imala je i u oktobru, kada su je priveli na aerodromu u Nemačkoj, kada se vraćala u Beograd s nastupa. Drama je trajala više sati i ona je tek kasnim letom stigla u… »
Tea privedena, a evo šta se desilo sa Stojom! Novakovićkin muž Igor progovorio o drami u Švedskoj
Kurir 05.02.2023
Nakon privođenja Tee Tairović na nastupu u Švedskoj, njen menadžer Neša Bridžis izjavio je da je u pitanju redovna procedura i da je policija tražila ugovore ne samo od nje, nego i od njenih kolega Stoje Novaković i repera Devita. Ovim povodom, naša… »
Tea Tairović privedena u Švedskoj: Policajci joj stavili lisice na ruke
Blic 05.02.2023
Pevačica Tea Tairović privedena je u Švedskoj, i to u istoj haljini koju je sinoć imala na svom nastupu u jednom klubu. Zbog čega su joj lisice stavljene na ruke nije poznato, već je viđena u prisustvu policajaca sa lisicama na rukama. Takođe, za sada se… »
Ovo nije prvi put da je Tea Tairović uhapšena: Pevačici stavili lisice i u Nemačkoj, a evo šta se tada desilo
Blic 05.02.2023
Pevačica Tea Tairović privedena je u Švedskoj, ali to nije prvi put. Naime, u oktobru prošle godine, Tea Tairović je bila uhapšena na nemačkom aerodromu , a tim povodom se tada oglasio i njen menadžer. - Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao… »
Oglasio se tein menadžer nakon njenog privođenja! Tairovićevoj stavili lisice - Otkriveno šta se desilo u Švedskoj!
Mondo 05.02.2023
Menadžer pevačice Tee Tairović oglasio se nakon što je objavljeno da je ona privedena u Švedskoj. Menadžer pevačice Tee Tairović oglasio se nakon što je objavljeno da je ona privedena u Švedskoj. U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je… »
"Tei je policija tražila ugovore, proveravali su i stoju i Devita" Oglasio se Tairovićkin menadžer, evo šta se dešava s…
Kurir 05.02.2023
Povodom privođenja Tee Tairović u Švedskoj na nastupu oglasio se njen menadžer Neša Bridžis. On kaže da je u pitanju redovna procedura. - Policija je sinoć došla u redovnu kontrolu. Tražili su ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita. Ona je… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington u zoru i bez pompe, morao da pazi i šta će da obuče
N1 Info pre 24 minutajoš 39 povezanih

„Sve smo mi Nikolina“: Protesti podrške studentkinji u Beogradu i Pčinjskom okrugu
Nova pre 19 minutajoš 31 povezana

„Gde smo ono stali?“: Studenti objavili vreme i lokacije za večerašnje proteste
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih

Novi skup pred sudom u 6h: Pravda kasni, sloboda ne sme da čeka
Luftika pre 24 minutajoš 44 povezane

Za Brnabić pad nadstrešnice 'diverzija', pozivi tužilaštvu da ispita predsednicu parlamenta
Slobodna Evropa pre 44 minutajoš 23 povezane