Повезане вести

„Стајала сам са рукама на леђима, болела ме кичма“: Бизарна објава Тее Таировић после наводног хапшења

„Стајала сам са рукама на леђима, болела ме кичма“: Бизарна објава Тее Таировић после наводног хапшења

Нова 05.02.2023
Открила о чему се ради. Након што се у медијима појавила вест да је певачица Теа Таировић наводно приведена у Шведској, а објављене су и фотографије на којима се види како су јој руке иза леђа, док је полиција поред ње. Иако су… »
Огласио се менаџер Тее Таировић након њеног привођења: Открио шта се десило у Шведској

Огласио се менаџер Тее Таировић након њеног привођења: Открио шта се десило у Шведској

Нова 05.02.2023
Певачица је данас приведена. Након што је Телеграф објавио фотографије привођења певачице Тее Таировић у Шведској, њен менаџмент се огласио. На фотографијама се види певачица у хаљини у којој је синоћ наступила и иста… »
Испливале слике "хапшења" Тее Таировић: Елегантна хаљина и руке иза леђа - открила да ли су јој ставили лисице!

Испливале слике "хапшења" Тее Таировић: Елегантна хаљина и руке иза леђа - открила да ли су јој ставили лисице!

Мондо 05.02.2023
Певачица Теа Таировић нашла се у центру скандала када је објављено да је ухапшена после наступа у Шведској. Певачица Теа Таировић нашла се у центру скандала када је објављено да је ухапшена после наступа у Шведској Певачица Теа… »
"Често држим луке иза леђа јер ме боли кичма" Теа шокирала све после драме у Шведској, ово је њено образложење након…

"Често држим луке иза леђа јер ме боли кичма" Теа шокирала све после драме у Шведској, ово је њено образложење након…

Курир 05.02.2023
Након што је у домаћим медијима као бомба одјекнула вест да је певачица Теа Таировић приведена у Шведској, она се огласила на свом Инстаграм профилу. Наиме, како се писало, фолкерки су стављене лисице на руке, а од ње се није… »
Реаговала Теа Таировић након вести о хапшењу: "Веома сам бесна..."

Реаговала Теа Таировић након вести о хапшењу: "Веома сам бесна..."

Вечерње новости 05.02.2023
НАКОН што је у домаћим медијима као бомба одјекнула вест да је певачица Теа Таировић наводно приведена у Шведској, певачица се огласила у медијима. Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда Специјал Наиме, како се писало, фолкерки су… »
Теа Таировић приведена у Шведској! Певачици стављене лисице на руке током наступа! Шок

Теа Таировић приведена у Шведској! Певачици стављене лисице на руке током наступа! Шок

Курир 05.02.2023
Теа Таировић приведена је у Шведској. Фолкерки су стављене лисице на руке, а од ње се није одвајао полицајац. Приликом привођења певачица је била у истој хаљини коју је носила на наступу, имала је и исту фризуру и шминку… »
Бесна сам, одакле вам те информације?! Теа Таировић се огласила после скандала - демантовала "и хапшење и лисице"!

Бесна сам, одакле вам те информације?! Теа Таировић се огласила после скандала - демантовала "и хапшење и лисице"!

Мондо 05.02.2023
Певачица Теа Таировић рекла да је наступ у Шведској протекао у најбољем реду. Певачица Теа Таировић рекла да је наступ у Шведској протекао у најбољем реду Недуго након што је у домаћим медијима одјекнула вест да је певачица Теа… »
Теа доказивала да не спонзорише терористе! Привођење у Шведској Таировићки није прво! Драма се одвијала и у Немачкој!

Теа доказивала да не спонзорише терористе! Привођење у Шведској Таировићки није прво! Драма се одвијала и у Немачкој!

Курир 05.02.2023
Теи Таировић привођење у Шведској није прво. Као што је познато проблем с полицијом имала је и у октобру, када су је привели на аеродрому у Немачкој, када се враћала у Београд с наступа. Драма је трајала више сати и она је тек… »
Теа приведена, а ево шта се десило са Стојом! Новаковићкин муж Игор проговорио о драми у Шведској

Теа приведена, а ево шта се десило са Стојом! Новаковићкин муж Игор проговорио о драми у Шведској

Курир 05.02.2023
Након привођења Тее Таировић на наступу у Шведској, њен менаџер Неша Бриџис изјавио је да је у питању редовна процедура и да је полиција тражила уговоре не само од ње, него и од њених колега Стоје Новаковић и репера… »
Теа Таировић приведена у Шведској: Полицајци јој ставили лисице на руке

Теа Таировић приведена у Шведској: Полицајци јој ставили лисице на руке

Блиц 05.02.2023
Певачица Теа Таировић приведена је у Шведској, и то у истој хаљини коју је синоћ имала на свом наступу у једном клубу. Због чега су јој лисице стављене на руке није познато, већ је виђена у присуству полицајаца са лисицама на… »
Ово није први пут да је Теа Таировић ухапшена: Певачици ставили лисице и у Немачкој, а ево шта се тада десило

Ово није први пут да је Теа Таировић ухапшена: Певачици ставили лисице и у Немачкој, а ево шта се тада десило

Блиц 05.02.2023
Певачица Теа Таировић приведена је у Шведској, али то није први пут. Наиме, у октобру прошле године, Теа Таировић је била ухапшена на немачком аеродрому , а тим поводом се тада огласио и њен менаџер. - Тачно је, пустили су је… »
Огласио се теин менаџер након њеног привођења! Таировићевој ставили лисице - Откривено шта се десило у Шведској!

Огласио се теин менаџер након њеног привођења! Таировићевој ставили лисице - Откривено шта се десило у Шведској!

Мондо 05.02.2023
Менаџер певачице Тее Таировић огласио се након што је објављено да је она приведена у Шведској. Менаџер певачице Тее Таировић огласио се након што је објављено да је она приведена у Шведској. У домаћим медијима је као бомба… »
"Теи је полиција тражила уговоре, проверавали су и стоју и Девита" Огласио се Таировићкин менаџер, ево шта се дешава с…

"Теи је полиција тражила уговоре, проверавали су и стоју и Девита" Огласио се Таировићкин менаџер, ево шта се дешава с…

Курир 05.02.2023
Поводом привођења Тее Таировић у Шведској на наступу огласио се њен менаџер Неша Бриџис. Он каже да је у питању редовна процедура. - Полиција је синоћ дошла у редовну контролу. Тражили су уговоре, не само од ње него и од… »

Вести дана »