Povezane vesti
Nova prepirka u Skupštini Srbije: Lutovac optužio ministra Malog, Orlić mu odgovorio
Telegraf 05.02.2023
Prepirka je nastala zbog psovke, kako tvrdi Lutovac. Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić konstatovao je danas da šef poslaničke grupe Demokratske stranke Zoran Lutovac nije dostavio snimak na kojem bi trebalo da se vidi da je ministar finansija… »
INTERVJU Zoran Lutovac: Vučić nije neukrotivi vuk, već umiljata pudlica u Evropi
Danas 05.02.2023
„Predsednik Skupštine Vladimir Orlić najodgovorniji je za ono što se dešavalo u Skupštini Srbije tokom rasprave o Kosovu i Metohiji. Uskraćivanjem prava poslanicima da se pozovu na povredu poslovnika ili na repliku on je izazvao burnu reakciju… »
Vesti dana »
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTS pre 32 minutajoš 43 povezane
"Teraju me da nekom dam 10, a ni za 6 ne: Zna!" Prijatelj Vaska koji je stradao u Novom Sadu otkrio zašto je naučnik napustio Severnu Makedoniju: "Dao sam otkaz, bolje da životarim"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
U Beogradu uhapšena četvorica osumnjičenih za pripremanje ubistva, zaplenjeno 10 pištolja
Politika pre 50 minutajoš 19 povezanih