Povezane vesti
Sedeo sam u kolima i plakao: Pevač otišao na rutinski pregled, rekli mu da ima rak - "Odmah mi prepisali hemioterapije"
Mondo 05.02.2023
Amel Ćeman Ćemo otkrio s čime se suočio nakon pregleda krajnika. Amel Ćeman Ćemo otkrio s čime se suočio nakon pregleda krajnika Amel Ćeman Ćemo preživeo je pravu medicinsku dramu. Od "najobičnijeg problema s gluteusom", završio je u stanju pred sepsu, a… »
Tumor i za dlaku sepsa! Ćemo oboleo od najteže bolesti: "Kada sam saznao suze su mi same potekle, prvo sam pozvao nju"
Kurir 05.02.2023
Pevač Amel Ćeman Ćemo prošao je kroz pravi pakao kada mu se pre par godina zdravstveno stanje ozbiljno zakomplikovalo. Od najobičnijeg problema na gluteusu, koji se pojavio 2020. godine i temperature koja ga je pratila gotovo godinu dana došao je do… »
Vesti dana »

„Ruski dronovi nisu zalutali“: Snimak Flight Radar-a pokazuje kakva drama se odvijala na nebu iznad Poljske FOTO, VIDEO
Nova pre 9 minutajoš 64 povezane

Najveće poniženje u istoriji srpskog fudbala: Evo kako je izgledala bruka u sred Beograda! Daleko je ovo od najjačeg sastava Engleske: Englezi su zapravo igrali bez desetak fudbalera u Srbiji!
Hot sport pre 9 minutajoš 21 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 29 minutajoš 19 povezanih

Maratonska sednica Skupštine grada Niša: Pavlović ostaje gradonačelnik, zasedanje trajalo 17 i po sati
NIN pre 9 minutajoš 7 povezanih