Povezane vesti
"Pokušali su da me udave u bazenu": Šok ispovest pevačice iz Pinkovih zvezdica - Gađanje kamenjem nije ništa za ovo!
Mondo 05.02.2023
Učesnica takmičenja "Pinkovih zvezdica" i učesnica dečije "Evrovizije" 2017. godine, pevačica Lena Stamenković, otkrila je da je i sama prošla kroz pakao vršnjačkog nasilja. Učesnica takmičenja "Pinkovih zvezdica" i učesnica dečije… »
Prijatelji su pokušali da me udave u bazenu! Pevačica otkrila gorku istinu: Gađali su me kamenjem a tada je proradio klik u…
Kurir 05.02.2023
Mlada pevačica Lena Stamenković doživljavala je torturu najsurovijih vrsti od strane svojih vršnjaka. Govori nam kako su prozivke, ismejavanje i gađanje kamenom mala stvar u odnosu na one koje su joj se dešavale. Jednu situaciju je istakla, a to je… »
Vesti dana »

Obustavljen međugradski prevoz, oglasio se Srbijavoz: „Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave“
Nova pre 47 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 53 minutajoš 11 povezanih

Psg: Neodgovorne diskusije naših članova nisu naši stavovi, izvinjavamo se građanima
Telegraf pre 8 satijoš 7 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 29 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Sputnik pre 29 minutajoš 4 povezane