Povezane vesti
Ovako je 150 putnika preživelo jezivu avionsku nesreću! Motori otkazali, a piloti uradili nešto neočekivano: To je čudo!
Mondo 05.02.2023
Avion od 70 tona se pod savršenim uglom i s neverovatnom preciznošću spustio na reku i nijedan putnik nije poginuo u ovoj nesreći. Avion od 70 tona se pod savršenim uglom i s neverovatnom preciznošću spustio na reku i nijedan putnik nije poginuo u… »
VIDEO: Najbolje prisilno sletanje aviona u istoriji
Radio 021 05.02.2023
Limenu pticu od 70 tona Česli "Sali" Salenberger je pod savršenim uglom i s neverovatnom preciznošću spustio na reku usred jednog od najgušće naseljenih gradova na svetu. U januaru 2009. godine Erbas A320 na letu 1549 poleteo je iz vazdušne luke… »
Vesti dana »
"Dijana, telefon mi dajte" Dačić pustio snimak i viknuo: E, to nikad neće biti! Taj ko digne ruku na policiju, ide u zatvor, pa makar bio i moj rođeni brat
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
Dačić grmi: „Ko digne ruku na policajca ide u zatvor“… Osim ako je Andrej Vučić (VIDEO)
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
(Video) Lavrov i Blinken se posvađali! Haos na Malti, ministri izašli iz sale: Ruski šef diplomatije povukao potez koji je iznervirao amerikanca
Blic pre 16 minutajoš 23 povezane
Brnabić: Proširenje EU rešilo bi mnoga pitanja; Kopman: Siguran sam da će klaster 3 uskoro biti otvoren
RTS pre 2 satajoš 19 povezanih