Povezane vesti
Književnik iz Srbije u Turskoj: Ljudi smrtno zabrinuti, bilo kao na ljuljašci
N1 Info 06.02.2023
Književnik i advokat, osnivač udruženja "Adligat" Viktor Lazić zatekao se u Kapadokiji u gradu Nigde i ispričao šta se tamo dogodilo, na oko 200 kilometara od epicentra. Ja sam oko pola pet ujutro osetio tri teška, dugačka potresa, a treći je je bio… »
Ovaj Srbin je preživeo zemljotres koji je odneo 2.300 života: Viktor za Novu otkriva horor koji prolaze građani Turske
Nova 06.02.2023
Viktor Lazić, osnivač udruženja "Adligat", trenutno se nalazi u Turskoj. Kako otkriva za naš portal, prvi razorni zemljotres zatekao ga je u hotelu u gradiću Nigde, na samo četiri sata vožnje od epicentra. On ističe da među lokalnim stanovnicima vlada… »
"Nakon trećeg udara uplašio sam se za život, mislio sam zgrada će se srušiti": Viktor Lazić za Euronews Srbija iz Turske
Euronews 06.02.2023
Viktor Lazić iz udruženja "Adligat" iz Kapadokije u Turskoj kaže za Euronews Srbija da zemljotres koji se jutros pogodio Tursku bio toliko jak da je njemu utisak bio "kao da se nalazi u džinovskoj ljuljašci", iako se nalazi u mestu oko četiri sata… »
„Šta smo Bogu zgrešili“: Srbin Viktor se zatekao u Turskoj u vreme potresa, otkriva jezive momente
Nova 06.02.2023
Književnik i advokat, osnivač udruženja "Adligat“, Viktor Lazić zatekao se u Kapadokiji u gradu Nigde i za RTS portal je ispričao svoj doživljaj zemljotresa na oko 200 kilometara od epicentra. „Zemljotres ne samo da je bio jak već je dugo trajao. Mene je… »
Vesti dana »

Mali iz Budimpešte o odluci EU koja pogađa Srbiju: "Ogroman problem imamo u ovom trenutku"
B92 pre 16 minutajoš 39 povezanih

Savet EU: Uvoz ruskog gasa u zemlje EU treba da bude zabranjen od 2026.
N1 Info pre 17 minutajoš 82 povezane

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 42 minutajoš 33 povezane

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane