Povezane vesti
Književnik iz Srbije u Turskoj: Ljudi smrtno zabrinuti, bilo kao na ljuljašci
N1 Info 06.02.2023
Književnik i advokat, osnivač udruženja "Adligat" Viktor Lazić zatekao se u Kapadokiji u gradu Nigde i ispričao šta se tamo dogodilo, na oko 200 kilometara od epicentra. Ja sam oko pola pet ujutro osetio tri teška, dugačka potresa, a treći je je… »
Ovaj Srbin je preživeo zemljotres koji je odneo 2.300 života: Viktor za Novu otkriva horor koji prolaze građani Turske
Nova 06.02.2023
Viktor Lazić, osnivač udruženja "Adligat", trenutno se nalazi u Turskoj. Kako otkriva za naš portal, prvi razorni zemljotres zatekao ga je u hotelu u gradiću Nigde, na samo četiri sata vožnje od epicentra. On ističe da među lokalnim stanovnicima… »
"Nakon trećeg udara uplašio sam se za život, mislio sam zgrada će se srušiti": Viktor Lazić za Euronews Srbija iz Turske
Euronews 06.02.2023
Viktor Lazić iz udruženja "Adligat" iz Kapadokije u Turskoj kaže za Euronews Srbija da zemljotres koji se jutros pogodio Tursku bio toliko jak da je njemu utisak bio "kao da se nalazi u džinovskoj ljuljašci", iako se nalazi u mestu oko četiri sata… »
„Šta smo Bogu zgrešili“: Srbin Viktor se zatekao u Turskoj u vreme potresa, otkriva jezive momente
Nova 06.02.2023
Književnik i advokat, osnivač udruženja "Adligat“, Viktor Lazić zatekao se u Kapadokiji u gradu Nigde i za RTS portal je ispričao svoj doživljaj zemljotresa na oko 200 kilometara od epicentra. „Zemljotres ne samo da je bio jak već je dugo… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 10 minutajoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 22 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
Bloomberg Adria pre 35 minutajoš 55 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 59 minutajoš 35 povezanih