Повезане вести
Књижевник из Србије у Турској: Људи смртно забринути, било као на љуљашци
Н1 Инфо 06.02.2023
Књижевник и адвокат, оснивач удружења "Адлигат" Виктор Лазић затекао се у Кападокији у граду Нигде и испричао шта се тамо догодило, на око 200 километара од епицентра. Ја сам око пола пет ујутро осетио три тешка, дугачка… »
Овај Србин је преживео земљотрес који је однео 2.300 живота: Виктор за Нову открива хорор који пролазе грађани Турске
Нова 06.02.2023
Виктор Лазић, оснивач удружења "Адлигат", тренутно се налази у Турској. Како открива за наш портал, први разорни земљотрес затекао га је у хотелу у градићу Нигде, на само четири сата вожње од епицентра. Он истиче да међу… »
"Након трећег удара уплашио сам се за живот, мислио сам зграда ће се срушити": Виктор Лазић за Еуроневс Србија из Турске
Еуроневс 06.02.2023
Виктор Лазић из удружења "Адлигат" из Кападокије у Турској каже за Еуроневс Србија да земљотрес који се јутрос погодио Турску био толико јак да је њему утисак био "као да се налази у џиновској љуљашци", иако се налази у… »
„Шта смо Богу згрешили“: Србин Виктор се затекао у Турској у време потреса, открива језиве моменте
Нова 06.02.2023
Књижевник и адвокат, оснивач удружења "Адлигат“, Виктор Лазић затекао се у Кападокији у граду Нигде и за РТС портал је испричао свој доживљај земљотреса на око 200 километара од епицентра. „Земљотрес не само да је био јак… »
Вести дана »
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 5 сатијош 2 повезане
Трамп потврдио да су америчке снаге заплениле танкер за нафту код обала Венецуеле
РТВ пре 8 минутајош 3 повезане
Спремите се за временски раскол! На овим местима температура скаче до 15 степени, а на овим пада и до 0! Ево какво нас време чека до краја године!
Ало пре 23 минутајош 3 повезане
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана