Povezane vesti
Tanasković: Protesti proizvodjača mleka bili predstava
Radio sto plus 06.02.2023
“Meni su protesti osnovani kada nema dijaloga, za tri meseca sam se videla sa više od 20 udruženja koja je predstavljalo u proseku od šest do 10 poljoprivrednih proizvodjača, na razgovorima su bili i pokretači protesta, pa zaista mislim da je to bila… »
Ministarka Tanasković: Protesti mlekara bili predstava
Radio 021 06.02.2023
Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković rekla je da je prošlonedeljni protest proizvođača mleka "bila neka vrsta predstave". "Meni su protesti osnovani kada nema dijaloga, za tri meseca sam se videla sa više od 20 udruženja… »
Tanasković: Protesti proizvođača mleka bili predstava
N1 Info 06.02.2023
Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković rekla je da su protesti poljoprivrednika osnovani kada nema dijaloga, a da pošto je razgovarala sa 20 udruženja za tri meseca da je prošlonedeljni protest proizvođača mleka "bila neka… »
Ministarka Tanasković: Protesti proizvođača mleka bili predstava
Insajder 06.02.2023
Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković rekla je danas da su protesti poljoprivrednika osnovani kada nema dijaloga, a pošto je razgovarala sa 20 udruženja za tri meseca, prošlonedeljni protest proizvođača mleka je, prema… »
Vesti dana »

Evropski lideri u sredu razgovaraju o Ukrajini uoči sastanka Trampa i Putina
NIN pre 1 satjoš 106 povezanih

Ubistvo novinara Al Džazire u izraelskom napadu u Gazi izazvalo zabrinutost međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 38 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 7 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i međunarodna pomoć u gašenju
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 93 povezane

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 8 satijoš 28 povezanih