Povezane vesti

"Tata, otet sam, traže 200.000 evra da me puste": Braća organizovala otmicu sina biznismena u Novom Sadu

"Tata, otet sam, traže 200.000 evra da me puste": Braća organizovala otmicu sina biznismena u Novom Sadu

Telegraf 06.02.2023
Policija je na sedištu "pola", slovačkih registarskih oznaka, zatekla Nemanju vezanog, sa nekom vrstom tkanine preko glave. Otmicu sina biznismena iz Novog Sada organizovala su braća, saznaje "Telegraf.rs". Pored njih dvojice policija je uhapsila još… »
Pritvor maloletniku koji je učestvovao u otmici, ostali osumnjičeni u utorak kod tužioca

Pritvor maloletniku koji je učestvovao u otmici, ostali osumnjičeni u utorak kod tužioca

Moj Novi Sad 06.02.2023
Sedamnaestogodišnjaku koji je juče uhapšen sa M. R. (20) , S. B. Đ. (20) , G. B. (20) zbog otmice mladića (18) iz Sremske Kamenice, nakon saslušanja, određen je pritvor do 30 dana. – Maloletniku od 17 godina je zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično… »
Detalji otmice mladića iz Sremskih Karlovaca

Detalji otmice mladića iz Sremskih Karlovaca

Ozon 06.02.2023
Majka mladića N .T. (18) iz Sremske Kamenice kog su četvorica muškaraca otela jutros oko tri sata ujutru i za otkup tražila 200.000 evra, kaže za Kurir da su i dalje u šoku, ali da im je najvažnije da je on sada dobro i jedva čekaju da ga vide! – Dobili… »

Vesti dana »