Повезане вести

Анђела бежала из задруге: Провукла се кроз поломљена врата: Шок понашање Ђуричићке

Анђела бежала из задруге: Провукла се кроз поломљена врата: Шок понашање Ђуричићке

Блиц 06.02.2023
Учесница ријлаитија "Задруга" Анђела Ђуричић док су њени цимери спавали, покушала је да побегне из ријалитија "Задруга", тако што је кренула да се провуче кроз прозор који је претходно сломио Ненад Мацановић Бебица. Ипак, на… »
Анђела се провукла кроз поломљена врата: Покушала да побегне из Задруге, шетала по имању па све шокирала одлуком

Анђела се провукла кроз поломљена врата: Покушала да побегне из Задруге, шетала по имању па све шокирала одлуком

Курир 06.02.2023
Анђела Ђуричић покушала је да побегне из Задруге. Она је кренула до прозора који је развалио Ненад Мацановић Бебица, док су јој цимери спавали, ишуњала се и кренула ка излазу. Међутим, убрзо се предомислиа и вратила назад. Након… »
Рекао ми је да ме пикирао док је гледао задругу 5! Шок признање Анђеле Ђуричић: Открила шта јој је Звездан причао испод…

Рекао ми је да ме пикирао док је гледао задругу 5! Шок признање Анђеле Ђуричић: Открила шта јој је Звездан причао испод…

Курир 06.02.2023
Анђела Ђуричић, која је обележена као растурачица бракова и љувавница, у сузама је открила како се осећа након прекида комуникације са Звезданом Славнићем, који је са њом преварио његову невенчану супругу Ану Ћурчић. Млада… »

Вести дана »