Povezane vesti
Optužuju ih da sabotiraju koleginicu! Bivše Uraganke ostavile Ivanu samu, Sanja sve otkrila - "Prva sam se sklonila"
Mondo 06.02.2023
Nakon što se prva postava grupe Hurricane rastala, dugo se spekulisalo o odnosu nekadašnjih članica Ksenije Knežević, Sanje Vučić i Ivane Nikolić. Nakon što se prva postava grupe Hurricane rastala, dugo se spekulisalo o odnosu nekadašnjih članica Ksenije… »
Sanja konačno progovorila o sabotaži ivane Nikolić: Otkrila zašto nisu nisu htele da se slikaju sa njom: "Prva sam se sklonila"…
Blic 06.02.2023
Muzička grupa "Hurricane", čiju su prvu postavu činile Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić nedavno se raspala, a o odnosu pevačica ne prestaje da se spekuliše. Naime, mnogi smatraju da je došlo do svađe između bivših članica "Hurricane", te da… »
Sanja Vučić progovorila o optužbama da sa ksenijom sabotira Ivanu: Prva sam se sklonila! Pevačica otkrila sve o njihovom odnosu…
Kurir 06.02.2023
Nakon raspada grupe "Hurricane" dugo se spekuliše o odnosu Ksenije Knežević, Sanje Vučić i Ivane Nikolić. Naime, na manifestaciji "Music Awards Ceremony" koja se održala nedavno, Sanja i Ksenija su se sklonile dok su paparaci slikali Ivanu, a mnogi… »
Vesti dana »
RTS: Vanredna situacija i dalje na snazi u 11 opština, više od 6.000 domaćinstava bez struje
Beta pre 41 minutajoš 35 povezanih
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 23 povezane
Objavljena visina penzije za besplatne banje: Poznato kada izlazi rang lista, prijava od danas
Blic pre 11 minutajoš 15 povezanih
Ovde je čak -17 stepeni: Cela Srbija osvanula sa temperaturom u minusu
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih