Povezane vesti
Optužuju ih da sabotiraju koleginicu! Bivše Uraganke ostavile Ivanu samu, Sanja sve otkrila - "Prva sam se sklonila"
Mondo 06.02.2023
Nakon što se prva postava grupe Hurricane rastala, dugo se spekulisalo o odnosu nekadašnjih članica Ksenije Knežević, Sanje Vučić i Ivane Nikolić. Nakon što se prva postava grupe Hurricane rastala, dugo se spekulisalo o odnosu nekadašnjih članica Ksenije… »
Sanja konačno progovorila o sabotaži ivane Nikolić: Otkrila zašto nisu nisu htele da se slikaju sa njom: "Prva sam se sklonila"…
Blic 06.02.2023
Muzička grupa "Hurricane", čiju su prvu postavu činile Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić nedavno se raspala, a o odnosu pevačica ne prestaje da se spekuliše. Naime, mnogi smatraju da je došlo do svađe između bivših članica "Hurricane", te da… »
Sanja Vučić progovorila o optužbama da sa ksenijom sabotira Ivanu: Prva sam se sklonila! Pevačica otkrila sve o njihovom odnosu…
Kurir 06.02.2023
Nakon raspada grupe "Hurricane" dugo se spekuliše o odnosu Ksenije Knežević, Sanje Vučić i Ivane Nikolić. Naime, na manifestaciji "Music Awards Ceremony" koja se održala nedavno, Sanja i Ksenija su se sklonile dok su paparaci slikali Ivanu, a mnogi… »
Vesti dana »
Neki od putnika koji su se vratili avionom iz Dubaija sami se snašli, drugi prezadovoljni odgovorom ambasade Srbije
N1 Info pre 14 minutajoš 30 povezanih
Otac slomljen od emocija grlio sina koji je stigao iz Dubaija: Ovo su prizori koji su rasplakali i najjače.
Telegraf pre 4 minutajoš 25 povezanih
(Video) Alarmantna objava Stejt departmenta! Marko Rubio se obratio direktno američkim državljanima: "Najteži udarci tek slede"
Blic pre 49 minutajoš 20 povezanih