Повезане вести
Вучић након састанка са Лајчаком: Отворен и пријатељски разговор
Инсајдер 06.02.2023
Председник Србије Александар Вучић огласио се на Инстаграм профилу "Будућностсрбије", након састанка са специјалним изаслаником Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком. Вучић је написао да је разговор… »
Брнабићева одговорила Трајковићевој
Политика 06.02.2023
Поводом изјаве председнице Европског покрета Срба на Космету и саветнице у влади привремених приштинских институција Раде Трајковић да председник Србије Александар Вучић тражи аболицију за себе и своју породицу за прихватање… »
"Међусобно признање сањајте!": Председник Вучић се важном видео поруком обратио грађанима Србије
Телеграф 06.02.2023
Председник се обратио преко инстаграма. Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима Србије путем друштвених мрежа и поручио је да "лажу они који говоре да он тражи аболицију за своју породицу, а да се не бори за… »
Вучић се састао с Лајчаком: Отворен разговор, када кажем отворен, стварно мислим
Н1 Инфо 06.02.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком у вили "Мир". „Отворен и пријатељски разговор са Мирославом Лајчаком. Када кажем отворен, то стварно… »
Вучић: Отворен разговор са Лајчаком, разумели сте ме све
Слободна Европа 06.02.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је имао "отворен и пријатељски разговор" са специјалним представником ЕУ за Западни Балкан Мирославом Лајчаком. "Отворен и пријатељски разговор са Мирославом Лајчаком. Када кажем… »
Вучић: Отворен разговор са Лајчаком, разумели сте ме све
Радио сто плус 06.02.2023
“Отворен и пријатељски разговор са Мирославом Лајчаком. Када кажем отворен, то стварно мислим. Разумели сте ме све”, написао је Вучић на Инстаграму после састанка са европским званичником. Вучић је уочи састанка објавио видео… »
Вучић: Међусобно признање – сањајте, Рада Трајковић је западни агент
Н1 Инфо 06.02.2023
Председник Србије Александар Вучић оптужио је председницу Европског покрета Срба са КиМ и саветницу у Влади Косова Раду Трајковић да је западни агент, као и да је лаж то што је рекла да он тражи "аболицију за своју породицу, а не… »
Вучић: Лажу сви који кажу да тражим аболицију за породицу а не спас за Косово
Бета 06.02.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је лаж изјава саветнице у Влади Косова Раде Трајковић да он тражи "аболицију за своју породицу, а не спас за српски народ на Косову и Метохији". "Лаже као и сви из… »
Вучић: Рада Трајковић лаже да тражим аболицију за себе и своју породицу
ИндексОнлине 06.02.2023
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић одбацио је као лажне наводе које је изнела председница Европског покрета Срба са КиМ и саветница у влади привремених приштинских институција Рада Трајковић да он тражи аболицију за… »
"Криви смо јер бранили смо и бранимо Србију, остајемо овде": Председник Вучић се обратио грађанима снажном поруком (видео)
Курир 06.02.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је вечерас на свом Инстаграм налогу важну видео поруку у којој говори све што мисли о социјалистима и о уценама странаца. - Народе српски, грађани Србије, западни агент Рада Трајковић… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026; Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
РТВ пре 26 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 1 минутјош 19 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 1 сатјош 30 повезаних
Све цене доступне онлајн: Покренута Национална платформа за праћење трговинских ланаца
Н1 Инфо пре 1 сатјош 15 повезаних