Повезане вести
Иза кулиса новог сукоба Вучића са Дачићем: Откривамо зашто су напредњаци кренули у „лов“ на СПС
Нова 07.02.2023
У овом тренутку све изгледа као да уживо пратимо распад коалиције СНС и СПС, а према сазнањима Нова.рс повод за то је недавна посета српског шефа дипломатије Ивице Дачића Вашингтону. Том приликом Дачић се срео са специјалним… »
Дачић: Разговарао сам са Вучићем
Н1 Инфо 07.02.2023
Председник Социјалистичке парије Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је Тањугу да је разговарао са председником Србије и Српске напредне странке Александром Вучићем. “Као што сам и раније рекао, Социјалистичка… »
Дачић: Разговарао сам са Вучићем, апсолутна подршка СПС-а председнику, сутра наставак разговора
РТВ 07.02.2023
БЕОГРАД - Председник Социјалистичке парије Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас Тањугу да је разговарао са председником Србије и Српске напредне странке Александром Вучићем. "Као што сам и раније… »
Инсајдер 07.02.2023
Председник Социјалистичке парије Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас Тањугу да је разговарао са председником Србије и Српске напредне странке Александром Вучићем. “Као што сам и раније рекао… »
Ивица Дачић за Тањуг: Разговарао сам са Вучићем
Данас 07.02.2023
Ивица Дачић, први потпредседник Владе, министар спољних послова, и координатор служби безбедности, изјавио је за Тањуг да је разговарао са Александром Вучићем. Дачић је кратко рекао да Социјалистичка партија Србије чији је… »
Дачић: Разговарао сам с Вучићем, сутра настављамо разговоре о најважнијим темама
Еуроневс 07.02.2023
Председник Социјалистичке партије Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је Тањугу да је разговарао са председником Србије и Српске напредне странке Александром Вучићем. "Као што сам и раније рекао… »
Дачиц́: Разговарао сам са Вучиц́ем
Спутник 07.02.2023
Председник Социјалистичке парије Србије и министар спољних послова Ивица Дачиц́ изјавио је данас Тањугу да је разговарао са председником Србије и Српске напредне странке Александром Вучиц́ем. “Као што сам и раније рекао… »
Телеграф 07.02.2023
Дачић је најавио да ће сутра наставити разговоре о најважнијим темама у овом тешком и одлучујућем периоду за нашу државу и народ. Председник Социјалистичке парије Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас… »
Посланик СПС Звонимир Стевић поднео оставку; Дачић отказао састанке планиране за данас
РТВ 07.02.2023
БЕОГРАД - Састанци првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића, који су били заказани за уторак, 7. фебруар, отказани су, саопштено је из Владе Србије. Министар Дачић требало је да се данас састане… »
Глишић: Док кидишу на Вучића у Скупштини, социјалисти гледају оне филмове, СНС није овца коју више могу да шишају
Курир 07.02.2023
БЕОГРАД - Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић изјавио је данас да не искључује да ће врло брзо бити одржани избори и поручио Социјалистичкој партији Србије (СПС) да СНС није "овца коју више могу… »
Да ли је време за састанак Вучића и Дачића?
Данас 07.02.2023
Лидери владајуће коалиције СНС и СПС, Александар Вучић и Ивица Дачић, нису се синоћ састали како би, ако је могуће, разрешили односе којима је лидер напредњака незадовољан, рекли су Данасу извори блиски власти. Хоће ли до… »
Дачић: СПС остаје уз Вучића и подржава његову политику о Косову
Данас 07.02.2023
Социјалистичка партија Србије остаје чврсто уз председника Србије Александра Вучића и подрзава његову политику у вези са КиМ, рекао је председник те странке Ивица Дачић, преноси Н1. Како наводи Н1, Дачић је рекао за Тањуг да је… »
Дачић: СПС подржава политику Вучића у вези са КиМ
Блиц 06.02.2023
Социјалистичка партија Србије остаје чврсто уз председника Србије Александра Вучића и подржава његову политику у вези са КиМ, рекао је председник те странке Ивица Дачић. Дачић је рекао за Тањуг да је то њихова заједничка… »
Ивица Дачић отказао све сутрашње састанке
Данас 06.02.2023
Сви најављени састанци министра спољних послова и председника Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића за сутра су отказани. То је вечерас саопштило Министарство спољних послова, а преноси Нова.рс Подсетимо, вечерас су… »
Ружић: Критике СПС-а неутемељене, најбоље да Вучић и Дачић поразговарају
Данас 06.02.2023
Министар просвете и функционер Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић рекао је данас да не види утемељење у критикама да СПС флертује са опозицијом, које су на рачун његове партије изнели лидер Српске напредне странке… »
Вести дана »
Најмање 23 особе повређене у земљотресу јачине 7,5 степени у Јапану
Н1 Инфо пре 1 сатјош 37 повезаних
Србин славио, Хрват давао голове и туговао: Милан губио 2:0 од Торина, па победио!
Вечерње новости пре 40 минутајош 48 повезаних
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 4 сатијош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 8 сатијош 29 повезаних