Povezane vesti
Sastanak u Pentagonu u značajnom trenutku za Srbiju
Danas 07.02.2023
U Pentagonu je održan, za Srbiju izuzetno značajan, sastanak načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića i načelnika Združenog generalštaba oružanih snaga SAD generala Marka Milija, objavio je na Tviteru Marko Đurić, ambasador Srbije… »
Prvi čovek Vojske Srbije u Pentagonu
Glas Amerike 07.02.2023
BEOGRAD - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović boravi u SAD i imao je nekoliko bilateralnih susreta sa zvaničnicima američkog Sekretarijata za odbranu, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije. Kako se navodi, Mojsilović je u Pentagonu… »
Mojsilović u Pentagonu sa načelnikom Združenog generalštaba Oružanih snaga SAD
N1 Info 07.02.2023
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović je imao više bilateralnih susreta sa visokim zvaničnicima Ministarstva odbrane SAD u Vašingtonu u okviru zvanične posete Sjedinjenim Američkim Državama, a teme razgovora bile su aktuelna… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja se u još četiri
Nedeljnik pre 2 satajoš 35 povezanih
Novinarka tvrdi: Tramp mi je rekao da misli da je rat u Iranu već skoro gotov...
Pravda pre 27 minutajoš 33 povezane
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Fico: Ako Orban izgubi izbore, Slovačka će blokirati veliku pozajmicu EU Ukrajini ako isporuke ruske nafte ne budu obnovljene
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
Đoković posle nove pobede: Težak meč, ali drago mi je da sam iskoristio šanse i slavio
Večernje novosti pre 7 minutajoš 57 povezanih