Povezane vesti
Đoković noćna mora nadalovih: Toni pričao o Novaku, Rolan Garosu, ali i Rafinoj penziji
Večernje novosti 07.02.2023
Španski teniski trener i Rafin stric Toni Nadal svestan je u kakvoj je poziciji njegov rođak, ali ne sumnja da će njegov nekadašnji učenik uraditi sve da osvoji trofej na Rolan Garosu. Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT – Nisam razgovarao sa njim o mogućem… »
„Novaka je teško pobediti, svežiji je od Rafe“
Vesti online 07.02.2023
Španski trener Toni Nadal svestan je u kakvoj je poziciji njegov rođak Rafael, ali ne sumnja da će njegov nekadašnji učenik uraditi sve da osvoji trofej na Rolan Garosu. – Nisam razgovarao sa njim o mogućem povlačenju. To je moja pretpostavka… »
„Novaka je teško pobediti, svežiji je od Rafe“
N1 Info 07.02.2023
Španski trener Toni Nadal svestan je u kakvoj je poziciji njegov rođak Rafael, ali ne sumnja da će njegov nekadašnji učenik uraditi sve da osvoji trofej na Rolan Garosu. „Nisam razgovarao sa njim o mogućem povlačenju. To je moja pretpostavka, ali… »
Nadal: Đokovića je teško pobediti, svežiji je od Rafe
Sport klub 07.02.2023
Podeli : Španski trener Toni Nadal svestan je u kakvoj je poziciji njegov rođak Rafael, ali ne sumnja da će njegov nekadašnji učenik uraditi sve da osvoji trofej na Rolan Garosu. „Nisam razgovarao sa njim o mogućem povlačenju. To je moja… »
Vesti dana »
uživo Narodna skupština usvojila budžet za 2025. godinu, opozicija ne prisustvuje sednici
Euronews pre 12 minutajoš 43 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 30 minutajoš 35 povezanih
Počela sednica Skuštine grada Beograda: Prosuta crvena farba na govornicu i sto predsedavajućih
Euronews pre 36 minutajoš 12 povezanih